Ο μικροελεγκτής PIC16F84A

Πολύ καλή κατάσταση
Ελαφρά ταλαιπωρημένη η κάτω δεξιά γωνία , κατά τ'αλλα άθικτο .Δες φωτογραφίες. Εμπεριέχει και το cd . --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Κατερίνη, Κεντρική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το σύγγραμμα αυτό αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τον προγραμματισμό του Μικροελεγκτή PIC16F84A. Σκοπός του είναι η παροχή των απαραιτήτων γνώσεων ώστε ο αναγνώστης να μπορέσει να προγραμματίσει (σε γλώσσα assembly) τον προαναφερόμενο μικροελεγκτή.

Η ύλη του βιβλίου χωρίζεται σε τρία τμήματα.

- Στο πρώτο μέρος, παρουσιάζονται τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του μικροελεγκτή PIC16F84A και περιγράφεται αναλυτικά η δομή του, η οργάνωση της μνήμης του, οι καταχωρητές του, οι περιφερειακές του μονάδες, τα ειδικά χαρακτηριστικά της κεντρικής μονάδας επεξεργασίας και τέλος το σύνολο των εντολών του.

- Στο δεύτερο μέρος, εξηγείται ο τρόπος προγραμματισμού σε assembly, περιγράφονται οι σημαντικότερες από τις ψευδοεντολές του assembler MPASM και παρουσιάζεται αναλυτικά το αναπτυξιακό πρόγραμμα MPLAB IDE, που χρησιμοποιείται για τον προγραμματισμό του μικροελεγκτή.

- Στο τρίτο μέρος, υπάρχει ένα σύνολο ασκήσεων με εφαρμογές προγραμματισμού για τον μικροελεγκτή PIC16F84A, στο αναπτυξιακό περιβάλλον MPLAB IDE.

Τέλος, το βιβλίο συνοδεύεται από CD με τους πηγαίους κώδικες σε assembly των ασκήσεων προγραμματισμού.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Γεώργιος Κ. Φούρλας
Έτος: 2010
ISBN-13: 9789609319331
ISBN-10: 9609319335
Κατηγορίες: Προγραμματισμός
5,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή