Σκέψεις και προτάσεις : Η ανάγκη για ένα σύγχρονο ελληνικό όραμα

Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σαν καινούργιο --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Κηφισιά, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε οριστικά από την ανεργία;

Πώς τελειώνουμε με τη διαφθορά και πως αντιμετωπίζουμε οριστικά το ζήτημα της μετανάστευσης;

Πώς λύνουμε μια και καλή τα προβλήματα μας για να αρχίσουμε ξανά να δημιουργούμε και να απολαμβάνουμε ατομικές και εθνικές επιτυχίες;

Η απάντηση μπορεί να δοθεί μέσω ενός σύγχρονου Ελληνικού οράματος, ενός μεγάλου και ενωτικού στόχου τον οποίο είναι αδήριτη ανάγκη να ακολουθήσει η χώρα μας.

«Αν η μετάβαση σε επιτέλους Δημοκρατικό πολίτευμα μπορεί να μας απελευθερώσει πολιτικά και να επαναφέρει τον πολίτη στο προσκήνιο, η οριοθέτηση και η πορεία προς ένα σύγχρονο εθνικό όραμα είναι ικανές να μας εμπνεύσουν να δημιουργήσουμε και να ξεπεράσουμε τις οικονομικές, πολιτικές, ηθικές και πολιτειακές κρίσεις και δυσκολίες μας»

“Το παρόν βιβλίο έρχεται να ταράξει τα νερά της πολιτικής ζωής στη χώρα μας, αναδεικνύοντας την πραγματική ανάγκη για ένα σύγχρονο εθνικό όραμα, έναν νέο δηλαδή μεγάλο στόχο, που όπως ακριβώς συνέβη και με το όραμα της «Μεγάλης Ελλάδας», μπορεί να ενώσει τους Έλληνες και να θέσει τις βάσεις για την νέα παλιγγενεσία της πατρίδας μας.”

Περισσότερα
Εκδόσεις: Ινφογνώμων
Έτος: 2015
ISBN-13: 9608362997
ISBN-10: 9608362997
Κατηγορίες: Πολιτική
4,00 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή