Η μενεξεδένια πολιτεία

Πολύ καλή κατάσταση
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Παράδοση μετά από 22/08/22
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Visa, Mastercard, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αγιοσ Παυλος, Κεντρική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

"Ο κ. Άγγελος Τερζάκης, γνωστός λογοτέχνης της νεωτέρας γενεάς, εξέδωκε το μυθιστόρημα "Η Μενεξεδένια Πολιτεία" [...]. Συμβολικός ο τίτ-λος [...]. 0 Γιάννης Μαρούκης, ένας νέος δικηγόρος, έπειτα από πολλές ψυχικές δοκιμασίες, ηθικός πέρα ως πέρα, ιδεολόγος και άνδρας, με την ευρύτερη σημασία, κοιτάζει την Αθήνα "που ποτέ του δεν την είχε φαντασθεί τόσο πλατιά, τόσο μεγάλη". Και ονειροπολεί, και φιλοσοφεί δίπλα στην αγαπημένη του Σοφία, και "μ" ένα γνέψιμο σιωπηλό υψώνει το δάχτυλο και δείχνοντας αντίκρυ: Ή μενεξεδένια πολιτεία", λέει σιγανά, και στα χείλη του τρεμοπαίζει ένα γλυκόπικρο χαμόγελο. Η ηδονή της καρτερίας".

"Τα πρόσωπα του μυθιστορήματος διαγράφονται αδρά και ουσιαστικά. Σκέψις και αίσθημα, μια πλατύτερη φιλοσοφία δίνει την σύνθεσι του νέου έργου που [...] ικανοποιεί τον αληθινά διανοούμενο κόσμο".

Μιχ. Ρόδας

"Η Πνευματική Κίνησις. Μεταφράσεις - Ποίησις - Μυθιστόρημα"

"Ελεύθερον Βήμα", Δευτέρα 7 Ιουνίου 1937

Περισσότερα
Συγγραφέας: Άγγελος Τερζάκης
Εκδόσεις: Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε.
Έτος: 2011
ISBN-13: 9789605030513
ISBN-10: 9605030519
Κατηγορίες: Μυθιστόρημα, Κλασικά
2,50 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή