ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

House M.D.

Πολύ καλή κατάσταση
Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Εξοικονομείς
4,90 €
Πληρωμή με PayPal και Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Box Now + metabook
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Τα τελευταία έξι χρόνια το "House, M.D." (Ιατρικές Υποθέσεις) είναι από τις πιο δημοφιλείς και συγκλονιστικές σειρές στην τηλεόραση. Η σειρά, που καταγράφει τις περιπέτειες του μισάνθρωπου και ιδιοφυή Gregory House, και της ομάδας ειδικών που εκείνος διοικεί, αντιμετωπίζει κάθε εβδομάδα ιατρικά μυστήρια που έχουν ταλαιπωρήσει τους μεγαλύτερους γιατρούς. Με επίκεντρο έναν από τους πιο καθηλωτικούς χαρακτήρες στην τηλεόραση -που τον ερμηνεύει εξαιρετικά ο Hugh Laurie- το πολυβραβευμένο δράμα κρατάει από την αρχή αμείωτο το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών, με ένα ακαταμάχητο μείγμα αγωνίας και γέλιου.

Με μοναδικές συνεντεύξεις από το καστ και τους δημιουργούς της σειράς, το "House, M.D" είναι ο πρώτος πλήρως εξουσιοδοτημένος οδηγός της δημοφιλούς σειράς που προσφέρει ένα κοντινό πλάνο στον κόσμο του "House". Ο οδηγός αυτός προσφέρει μια μοναδική ματιά για τη σειρά, από τη γέννησή της μέχρι σήμερα, καθώς οι ηθοποιοί, οι συγγραφείς και οι παραγωγοί που ζωντάνεψαν τους χαρακτήρες μιλούν για το τι σημαίνει γι" αυτούς το "House". Επίσης, περιέχει εντυπωσιακές συζητήσεις για το ιατρικό κομμάτι και τα αμφιλεγόμενα ηθικά ζητήματα της σειράς, αποκλειστικές φωτογραφίες από τα σκηνικά, καθώς και λεπτομέρειες για τη δημιουργία των επεισοδίων.

Απαραίτητο ανάγνωσμα για κάθε φαν του "House", το "House, M.D." είναι ο απόλυτος οδηγός της πιο συναρπαστικής τηλεοπτική σειράς.

Περισσότερα
Τίτλος: House M.D.
Συγγραφέας: Jackman Ian
Εκδόσεις: Μέλινο
Έτος: 2011
ISBN-13: 9789609872324
ISBN-10: 9609872328
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 11,90 €
7,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή