ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Τα μυστικά του κώδικα Da Vinci

Καλή κατάσταση
Έχει σημειώσεις. --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Πληρωμή με PayPal και Alpha Bank
Παράδοση με Box Now + metabook, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Λεπτομέρειες του βιβλίου

"Τα μυστικά του κώδικα Da Vinci", περιλαμβάνει ένα DVD με ντοκιμαντέρ και σημαντικές συνεντεύξεις, συνοδευόμενο από ένα βιβλίο, με αναφορές σε όλα τα επίμαχα

ζητήματα του μυθιστορήματος του Dan Brown.

Η έκδοση "Τα μυστικά του κώδικα Da Vinci" δίνει στον αναγνώστη τη δυνατότητα να αποκτήσει μία όσο το δυνατόν σφαιρική άποψη για τα ζητήματα που τον ενδιαφέρουν, αρκετά από τα οποία καλύπτονται από το πέπλο του μύθου. Πρόκειται για έναν περιεκτικό οδηγό, που φροντίζει να μην επεκταθεί σε θεωρίες, απόψεις και συμπεράσματα που αποκλίνουν από τα πορίσματα της επιστημονικής έρευνας.

Το DVD περιλαμβάνει ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ, στο οποίο ο παρουσιαστής και διάσημος συγγραφέας Simon Cox αποκωδικοποιεί ένα προς ένα τα μυστικά του μυθιστορήματος και επιχειρεί να αποκαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το θρύλο του Άγιου Δισκοπότηρου. Στο διάρκειας 90΄ DVD, ο αναγνώστης θα παρακολουθήσει:

- Συνέντευξη του συγγραφέα Dan Brown,

- Συνεντεύξεις διακεκριμένων μελετητών,

- Μία συνταρακτική περιπλάνηση σε μυστηριακές τοποθεσίες, σύμφωνα με τη διαδρομή που ακολούθησε ο ήρωας του πολύκροτου best-seller.

- Με τη βοήθεια σύγχρονων οπτικών μέσων, θα μπορέσει να μελετήσει διεξοδικά ορισμένα από τα πολυθρύλητα αριστουργήματα του Leonardo Da Vinci.

Το βιβλίο "Τα μυστικά του κώδικα Da Vinci" αποτελεί ένα εύχρηστο εγχειρίδιο αναφοράς γύρω από τα γεγονότα που έθρεψαν το θρύλο του Άγιου Δισκοπότηρου. Ιστορικές φυσιογνωμίες, σκοτεινές τοποθεσίες, απόκρυφες τέχνες και μυστικές παραδόσεις μπλέκονται με μαεστρία σε έναν περίτεχνο καμβά, που εκτείνεται ανάμεσα στο θρύλο και την πραγματικότητα...

Περισσότερα
Συγγραφέας: Μανώλης Παρούσης
Εκδόσεις: Anubis
Έτος: 2004
ISBN-13: 9789603064916
ISBN-10: 9603064912
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
5,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή