Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
33,60 €
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η σταθερότητα και αποτελεσματικότητα του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι διαρκώς μείζον ζήτημα του σύγχρονου οικονομικού προβληματισμού και της πολιτικής διαβούλευσης.

Το οικονομικό περιβάλλον συνεχίζει να χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητες και σημαντικούς κινδύνους.

Η παρούσα ανανεωμένη Β" έκδοση της Τραπεζικής Οικονομικής καλύπτει όλες τις αλλαγές και εξελίξεις που έλαβαν χώρα στο σύνθετο και πολύπλοκο κόσμο των τραπεζών, μέχρι σήμερα.

Σε αυτή τη Β" έκδοση αναπτύσσεται όλο το φάσμα της σύγχρονης τραπεζικής, με ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο ανίχνευσης, μέτρησης και αντιστάθμισης των σημαντικότερων κινδύνων που διατρέχουν τις τράπεζες, καθώς και στις πρόσφατες εξελίξεις της τραπεζικής εποπτείας.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται:

-Σε Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ακολουθούν Προγράμματα Σπουδών με ειδίκευση στο χώρο της Τραπεζικής θεωρίας και Πρακτικής,

-Σε Στελέχη των Χρηματοπιστωτικών Οργανισμών που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στην Τραπεζική Οικονομική και Διοίκηση,

-Στα Στελέχη των Επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σε θέματα Τραπεζικής Πρακτικής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Εκδόσεις: Ε. Μπενου
Έτος: 2017
ISBN-13: 9789603591337
ISBN-10: 9603591335
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 63,60 €
30,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή