στη ρωγμή του τσιμέντου

Σαν καινούριο
Καινούριο, ενυπόγραφο. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
0,90 €
Παράδοση με Χέρι με χέρι
Μαρούσι, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η Μαρία Σ. Μπλάνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Σπούδασε Νομική καθώς και Αγγλική Γλώσσα, Λογοτεχνία & Πολιτισμό στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ποιήματα και μεταφράσεις της έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα λογοτεχνικά περιοδικά (Νέο Πλανόδιον, Bibliotheque.gr, Scene&Heard Journal, poeticanet.gr, poiein.gr, κλπ), ενώ έχει λάβει βραβεία σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Το Νοέμβρη του 2018 εκδόθηκε σε δική της μετάφραση και σημειώσεις η νουβέλα του Καρόλου Ντίκενς «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» (εκδ. Κουκούτσι), πάνω στην οποία βασίστηκε και η μεταφορά της νουβέλας σε κεντρική Αθηναϊκή θεατρική σκηνή.

Η Ευθυμία Ζάχου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελείωσε το Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο. Σπούδασε καλλιτεχνικά στο Camberwell University of the Arts και εικονογράφηση στο Falmouth University. Συνεχίζει να ζει και να εργάζεται στο Λονδίνο ως δασκάλα καλλιτεχνικών.

Περισσότερα
Συγγραφέας: ΜΑΡΙΑ Σ. ΜΠΛΑΝΑ
Εκδόσεις: Σμίλη
Έτος: 2020
ISBN-13: 9786185399337
ISBN-10: 6185399334
Κατηγορίες: Ποίηση
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 8,40 €
7,50 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή