Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Πληρωμή με PayPal και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Τρίκαλα, Θεσσαλία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος ήταν μια εξέχουσα και πληθωρική προσωπικότητα, η οποία άφησε τον γήινο τούτο κόσμο, κληροδοτώντας μιά βαρύτατη πνευματική παρακαταθήκη.

Οι βασικοί λόγοι της παρούσης συγγραφής είναι ότι αποτελεί, πρώτον, έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του και αποτελεί δεύτερον, ικανοποίηση στο αίτημα πολλών ανθρώπων κάθε κοινωνικής τάξεως και ηλικίας, που αναπολούν και νοσταλγούν διακαώς την δυναμική του παρουσία. Με πολλή επιμονή και ζέση μας παρότρυναν να εκπληρώσουμε την επιθυμία τους, καθώς μάλιστα είχε αναφερθεί και "προβλέψει" την εξέλιξη πολλών θεμάτων που απασχολούν σήμερα εντόνως, όχι. μόνο τον τόπο μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Γι` αυτό κι εμείς θεωρήσαμε αναγκαίο στην πολύ κρίσιμη σημερινή εποχή να ανταποκριθούμε στο αίτημα αυτό, εφόσον ως άμεσος συνεργάτης του υπηρετήσαμε για μία δεκαετία, από αγάπη και μόνο για την Εκκλησία και τον τόπο, κατόπιν προσκλήσεώς του, στη θέση του Διευθυντού του Ιδιαιτέρου Γραφείου, χωρίς να υπολογίσουμε κόπους και θυσίες. [...]

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Περισσότερα
Τίτλος: Χριστόδουλος
Έτος: 2013
ISBN-13: 9789609352550
ISBN-10: 9609352553
Κατηγορίες: Πολιτική
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
20,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή