Φυσικές διεργασίες

Σαν καινούριο
Άθικτο, αχρησιμοποίητο, εξαιρετική κατάσταση Δυνατότητα παράδοσης --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
25,24 €
Πληρωμή με PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Χανιά, Κρήτη
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο αυτό είναι ένας ολοκληρωμένος και μεθοδικός οδηγός για τον κλάδο των Φυσικών Διεργασιών. Αναπτύσσονται διεξοδικά οι βασικότερες διεργασίες διαχωρισμού, ενώ παράλληλα αναπτύσσονται θέματα υπολογισμού και σχεδιασμού μεταφοράς ρευστών σε σωληνώσεις και αναλύεται ο προηγμένος σχεδιασμός των ρευστοποιημένων κλινών.

Το βιβλίο απευθύνεται κυρίως σε Χημικούς Μηχανικούς, σε Μηχανικούς Περιβάλλοντος, Μηχανικούς Ορυκτών Πόρων, Μηχανικούς Βιομηχανίας, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Μηχανικούς Παραγωγής, καθώς και σε φοιτητές ΑΕΙ ή ΤΕΙ των σχετικών ειδικοτήτων. Επίσης είναι ιδανικό για διδάσκοντες του αντικειμένου.

Χαρακτηριστικά του βιβλίου:

- Η εισαγωγή των αναγνωστών στο αντικείμενο γίνεται μεθοδικά και με απλό τρόπο.

- Σε κάθε ενότητα ανακαλούνται οι γνώσεις φυσικοχημείας που είναι απαραίτητες ως υπόβαθρο, οι οποίες και συνδέονται με τη διεργασία που αναλύεται και σχεδιάζεται.

- Κάθε ενότητα συνοδεύεται από λυμένα προβλήματα για την ουσιαστικότερη κατανόηση των εννοιών και μεθοδολογιών, αλλά και από άλυτα προβλήματα για περαιτέρω εξάσκηση.

- Το βιβλίο παρέχει πλήθος θερμοδυναμικών δεδομένων και φυσικοχημικών ιδιοτήτων υλικών και συστημάτων (σε μορφή διαγραμμάτων και πινάκων).

Περιεχόμενα του βιβλίου:

Διεργασίες διαχωρισμού - Απόσταξη - Απορρόφηση αερίων - Εκχύλιση υγρού-υγρού - Προσρόφηση - Μεταφορά Ρευστών (σωληνώσεις και αντλίες) - Ρευστοποιημένες κλίνες - Παράρτημα I: Μεγέθη, μονάδες και μετατροπές μονάδων - Παράρτημα IΙ: Δεδομένα ισορροπίας επιλεγμένων δυαδικών μιγμάτων σε σταθερή πίεση - Παράρτημα IΙI: Θερμοδυναμικές και φυσικοχημικές ιδιότητες καθαρών ουσιών.

Περισσότερα
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Έτος: 2010
ISBN-13: 9789604613465
ISBN-10: 9604613464
Κατηγορίες: Χημεία, Μηχανική
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 38,24 €
13,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή