Ανάπτυξη Εφαρμογών Σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον

Πολύ καλή κατάσταση
Έδωσα πανελλήνιες το 2020 και το αγόρασα τον Μάιο ενα μήνα σχεδόν πριν τις εξετάσεις. έχει χρησιμοποιηθεί αλλά ελάχιστα γιατί δεν ήθελα να αλλάξω τον τρόπο διαβάσματος στο τέλος. --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
1,92 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Γαλάτσι, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο αυτό περιέχει υλικό -θεωρία και ασκήσεις- σχετικό με τη νέα ύλη του μαθήματος "Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον" της Γ’ Λυκείου.

Έχει οργανωθεί σε ανεξάρτητα κεφάλαια, ώστε να μπορεί να αξιοποιηθεί σε αντιστοιχία με τα τεύχη Α’ και Β’ και να συνδυαστεί με τις επίσημες οδηγίες διδασκαλίας του μαθήματος. Περιέχει πλούσιο υλικό σχετικά με το νέο συμπληρωματικό βιβλίο μαθητή καθώς και τις λύσεις των δραστηριοτήτων και των ασκήσεών του. Η οργάνωση του υλικού είναι όμοια με εκείνη στα τεύχη Α’ και Β’, με ερωτήσεις κατανόησης, λυμένες ασκήσεις με εκτενή μεθοδολογία και προτεινόμενες ασκήσεις για λύση.

Επιπλέον, παρατίθενται ευρύτερες αναφορές σχετικά με την Επιστήμη της Πληροφορικής, οι οποίες συνδέονται με τα άλλα δύο τεύχη του βιβλίου, επιτρέποντας στον εκπαιδευτικό και στον μαθητή να εμβαθύνουν στην ύλη του μαθήματος στο απαιτητικό εκπαιδευτικό περιβάλλον το οποίο διαμορφώνεται στο Νέο Λύκειο.

Περισσότερα
Εκδόσεις: Σαββάλας
Έτος: 2019
ISBN-13: 9789604937042
ISBN-10: 9604937049
Κατηγορίες: Γ' λυκείου
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 7,92 €
6,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή