Αρχιτεκτονική υπολογιστών

Σαν καινούριο
Αχρησιμοποίητο! --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
46,99 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Visa, Mastercard και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αγία Παρασκευή, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το κορυφαίο σε κυκλοφορία βιβλίο αρχιτεκτονικής υπολογιστών επαναπροσδιορίζει το συγκεκριμένο επιστημονικό χώρο μέσω της νέας ανανεωμένης έκδοσης του στην οποία καταγράφεται η ιστορική μεταφορά από τους μονοπύρηνους στους πολυπύρηνους επεξεργαστές. Οι Hennessy και Patterson, χρησιμοποιώντας την περίφημη ποσοτική προσέγγισή τους γύρω από τη σχεδίαση των υπολογιστών, διερευνούν πληθώρα τεχνικών που έχουν ως στόχο την επίτευξη του παραλληλισμού - ο οποίος αποτελεί το βασικό εργαλείο της υψηλής δυναμικής των αρχιτεκτονικών πολλαπλών επεξεργαστών. Οι συγγραφείς, εκτός από την επικέντρωση τους σε ζητήματα που σχετίζονται με τους πολυεπεξεργαστές, καλύπτουν, επίσης, πέρα από την απόδοση των επεξεργαστών, επιπλέον παράγοντες που επηρεάζουν τη σχεδίαση, όπως η ισχύς, η αξιοπιστία, η διαθεσιμότητα και η φερεγγυότητα των επεξεργαστών.

Η διατήρηση των βελτιώσεων που σημειώθηκαν τον περασμένο αιώνα σε επίπεδο κόστους και απόδοσης απαιτεί τη συνεχή εφαρμογή καινοτόμων «δεών - ιδεών που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις θεμελιώδεις τεχνικές που καλύπτονται στο κλασικό αυτό βιβλίο.

Χαρακτηριστικά της τέταρτης έκδοσης

- Οι ενότητες με το χαρακτηριστικό τίτλο Συνδυασμός Όλων των Δεδομένων παρουσιάζουν τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα του χώρου της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων του Niagara της Sun, του Opteron της AMD και του Pentium 4.

- Τα παραρτήματα επισκόπησης καλύπτουν τους βασικούς κανόνες στους οποίους βασίζεται το κύριο περιεχόμενο του βιβλίου.

- Τα βιβλιογραφικά παραρτήματα του συνοδευτικού CD - μερικά εκ των οποίων έχουν συγγραφεί από ειδικούς του χώρου - καλύπτουν μεγάλο εύρος ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων συστημάτων, των διανυσματικών επεξεργαστών, των δικτύων διασύνδεσης και των πολυεπεξεργαστών μεγάλης κλίμακας.

- Οι μελέτες περίπτωσης, που αποτελούν συνεισφορά ειδικών από το χώρο της βιομηχανίας και το ακαδημαϊκό περιβάλλον, συνοδεύονται από διαβαθμισμένα πολύπλοκες ασκήσεις, μέσω των οποίων διερευνώνται οι βασικές έννοιες που καλύπτονται σε κάθε κεφάλαιο.

Περισσότερα
Συγγραφέας: John L. Hennessy
Εκδόσεις: Τζιόλα
Έτος: 2011
ISBN-13: 9789604183265
ISBN-10: 9604183265
Κατηγορίες: Προγραμματισμός
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 65,99 €
19,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή