Διοικητική Λογιστική - 15η έκδοση

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
39,00 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αλεξανδρουπολη, Ανατολική Μακεδονία Και Θράκη
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Αποκτήστε την εμπλουτισμένη 15η αμερικανική έκδοση

Στη νέα του, 15η αμερικανική έκδοση, το βιβλίο Διοικητική Λογιστική των Garrison, Noreen, και Brewer όχι μόνο καθοδηγεί με ακρίβεια και σαφήνεια τους σπουδαστές –τόσο της Λογιστικής όσο και άλλων επιχειρηματικών ειδικοτήτων– στην ακαδημαϊκή τους πορεία, αλλά έχει εμπλουτιστεί με αρκετά νέα εργαλεία που ενισχύουν τη μάθηση και παρέχουν ουσιαστικότερα κίνητρα για μελέτη.

Μετά από μια γενική θεώρηση της Διοικητικής λογιστικής, το βιβλίο καλύπτει τα ακόλουθα θέματα:

Έννοιες διοικητικής λογιστικής και κόστους, Κοστολόγηση παραγγελίας έργου, Κοστολόγηση διεργασιών,

Σχέσεις κόστους-όγκου παραγωγής-κέρδους, Μεταβλητή κοστολόγηση και αναφορές τμημάτων: εργαλεία για το μάνατζμεντ, Κοστολόγηση με βάση τις δραστηριότητες (ΚΒΔ): εργαλείο βοήθειας για τη λήψη αποφάσεων, Συνολικός προϋπολογισμός, Ελαστικοί προϋπολογισμοί και ανάλυση απόδοσης, Πρότυπο κόστος και ανάλυση αποκλίσεων, Μέτρηση απόδοσης σε αποκεντρωμένους οργανισμούς, Διαφορική ανάλυση: το κλειδί στη λήψη αποφάσεων, Αποφάσεις προϋπολογισμού κεφαλαιουχικών επενδύσεων, Κατάσταση ταμειακών ροών και Ανάλυση οικονομικών καταστάσεων.

Ο Ray H. Garrison είναι Ομότιμος Καθηγητής Λογιστικής στο Brigham Young University και έχει τιμηθεί με το βραβείο διακεκριμένης διδασκαλίας.

Ο Eric W. Noreen είναι Ομότιμος Καθηγητής Λογιστικής στο University of Washington και έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις για την ακαδημαϊκή του πορεία και τη διδασκαλία του.

Ο Peter C. Brewer είναι Λέκτορας στο τμήμα Λογιστικής του Wake Forest University, έχει συμμετάσχει στις επιτροπές σύνταξης σημαντικών περιοδικών εκδόσεων στον τομέα της Λογιστικής και έχει βραβευτεί για αρκετές δημοσιευμένες εργασίες του.

Περισσότερα
Συγγραφείς: Peter C. Brewer - Ray H. Garrison - Eric W. Noreen
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Έτος: 2018
ISBN-13: 9789604618552
ISBN-10: 9604618555
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 84,00 €
45,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή