Λογιστική εταιριών

Σαν καινούριο
Παντελώς αχρησιμοποίητο και φυλασσόμενο σε χώρο δίχως υγρασία ή καπνό τσιγάρου. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
22,44 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με PayPal, Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Λαρισα, Θεσσαλία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Τα νέα δεδομένα της αγοράς και το σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη συνεχούς προσαρμογής της επιχείρησης στις νέες συνθήκες και τον προσανατολισμό της στον στρατηγικό σχεδιασμό.
Είναι γεγονός, ότι ένας επιχειρηματίας προκειμένου να αντιμετωπίσει τις οικονομικές αναγκαιότητες που υπαγορεύονται σε δεδομένη επιχειρηματική δραστηριότητα, συχνά επιδιώκει τη συνένωση με άλλο ή άλλα άτομα. Οι λόγοι που υπαγορεύουν τη σύσταση εταιρικής επιχείρησης, είναι συνήθως συνάρτηση των γενικών και ειδικών συνθηκών που επικρατούν στο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.
Η μετάβαση στα νέα δεδομένα της αγοράς, θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη της, όχι μόνο τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, αλλά και τη γενικότερη επιχειρηματική στρατηγική, προσαρμοσμένη στο ρόλο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.
Τις νέες προκλήσεις καλείται να καλύψει με τον σύνθετο χαρακτήρα της η `λογιστική των εταιριών`, εξετάζοντας γεγονότα που αφορούν τις σχέσεις μεταξύ των εταίρων και της εταιρίας από οικονομική, λογιστική και φορολογική άποψη. [...] (Από τον πρόλογο της α΄ έκδοσης)

Σκοπός της δεύτερης έκδοσης του παρόντος βιβλίου είναι η ενσωμάτωση όλων των αλλαγών και εξελίξεων που έχουν γίνει στο νομικό-θεσμικό πλαίσιο της λογιστικής των εταιριών στη χώρα μας. Επίσης, περιλαμβάνονται όλες οι πρόσφατες τροποποίησες των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.) με την παράθεση παραδειγμάτων-πρακτικών εφαρμογών που συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των κεφαλαίων ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να κατανοήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πρότυπα. [...]

[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Περισσότερα
Συγγραφέας: Χρήστος Νεγκάκης
Εκδόσεις: σοφία A.E.
Έτος: 2012
ISBN-13: 9789606706622
ISBN-10: 9606706621
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 49,44 €
27,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή