ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα
Σαν καινούριο
Παντελώς αχρησιμοποίητο και φυλασσόμενο σε χώρο δίχως υγρασία ή καπνό τσιγάρου. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30 € με ΕΛΤΑ
Μεταφορικά 1,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
Εξοικονομείς
13,00 €
Πληρωμή με PayPal, Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank
Παράδοση με Box Now + metabook, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Λαρισα, Θεσσαλία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η Ελλάδα είναι δικαιωματικά μία τουριστική χώρα, διότι συνδυάζει το φυσικό κάλος με τα ιστορικά μνημεία που απετέλεσαν τη βάση του δυτικού πολιτισμού.

Ο τουρισμός αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους οικονομικούς κλάδους της χώρας μας και πέρα από τα οικονομικά οφέλη, παίζει σημαντικότατο ρόλο στην επικοινωνία και αλληλοκατανόηση των λαών.

Ο τουρισμός αποτελεί μία ιδιόμορφη δραστηριότητα, που συνδυάζεται με τις ευχάριστες περιόδους ζωής. Οι τουρίστες έχουν σχεδόν τα πάντα στη διάθεσή τους και το μόνο που πρέπει να διεκδικήσουν είναι η χαρά των διακοπών. Στα πλαίσια αυτά, το τεράστιο πλήθος εστιατορικών επιχειρήσεων που καλύπτουν τη διατροφή των τουριστών, είτε λειτουργούν εντός, είτε εκτός ξενοδοχειακών μονάδων, επηρεάζουν καθοριστικά τη γνώμη των τουριστών για τον τουριστικό προορισμό.

Η εστιατορική τέχνη έχει μακρά παράδοση και αποτελεί τμήμα της δυτικοευρωπαϊκής κουλτούρας. Για το λόγο αυτό, η ποιότητα σερβιρίσματος επηρεάζει σημαντικά τους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα πρέπει να παρατηρήσουμε, ότι η δυτικοευρωπαϊκή γαστρονομική κουλτούρα, απέχει από τις ελληνικές παραδόσεις. Για το λόγο αυτό οι ξενοδοχειακές σχολές και τα επισιτιστικά τμήματα, πρέπει να μεταδώσουν αναλυτικά στους εκπαιδευόμενους τα τεχνικά στοιχεία και τις παραγωγικές διαδικασίες, ώστε να ικανοποιούνται οι καταναλωτικές προδιαγραφές των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Το βιβλίο αυτό έχει το σκοπό να προσφέρει τόσο τις γνώσεις της εστιατορικής τέχνης, όσο και στοιχεία που δίνουν τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να αναλάβουν τη διοίκηση εστιατορικών επιχειρήσεων. Ενώ έχει δοθεί μεγάλη σημασία στα καθ" αυτό εστιατορικά θέματα, επιπλέον αναπτύσσονται θέματα περιβάλλοντος, υγιεινής, ασφάλειας, διοίκησης και marketing, σε σχέση πάντα με τον επισιτιστικό κλάδο.

(Από την έκδοση)

Περισσότερα
Εκδόσεις: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
Έτος: 2014
ISBN-13: 9789609360296
ISBN-10: 9609360297
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 28,00 €
15,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή