Δασικό και αγροτικό κτηματολόγιο

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
12,99 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 45 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Κοζάνη, Δυτική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Σε μια εποχή όπου η ανεργία αποτελεί σοβαρό πρόβλημα, τα πτυχία δεν έχουν την αξία που είχαν κάποτε, με τα συμπτώματα ενός αυξανόμενου πληθωρισμού, καθοριστικό λόγο θα έχει πλέον η αγορά εργασίας.

Το βιβλίο αυτό επιχειρεί ακόμη να συμβάλλει ουσιαστικά στο πεδίο απασχόλησης των Γεωτεχνικών με την ενημέρωσή/εκπαίδευσή του σε θέματα τεχνολογίας και οργάνωσης, που συνδέονται με την κατάρτιση του Εθνικού Κτηματολογίου, φυσικά με έμφαση στο Δασικό και Αγροτικό Κτηματολόγιο. Η τεχνολογία δηλαδή η τέχνη του "ποιείν", οδήγησε στην παραγωγή ψηφιακών χαρτογραφικών προϊόντων από θεωρητικά λιγότερο καταρτισμένους επιστήμονες. Το γεγονός αυτό οδηγεί σε νέες συνθήκες απασχόλησης και αναθεώρηση των παραδοσιακών προσανατολισμών των γεωτεχνικών ιδρυμάτων .

Η δομή του βιβλίου είναι τέτοια, έτσι ώστε να δίνονται σε συνοπτική μορφή, εφαρμογές της τεχνολογίας στην παραγωγή και διαχείριση των πληροφοριών που σχετίζονται με το κτηματολόγιο. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Περισσότερα
Έτος: 2002
ISBN-13: 9789607425584
ISBN-10: 9607425588
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 27,99 €
15,00 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή