Κλινική Νευρολογία

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
46,44 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Eurobank
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ACS
Βύρωνας, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

[...] Ο στόχος μας ως εκδοτών της `Νευρολογίας στην Κλινική Ιατρική του Harrison ως αυτόνομου βιβλίου είναι η παροχή επιπλέον δεδομένων για κλινικά σημαντικούς τομείς σε σχέση με τις ανάγκες του παθολόγου, με ταυτόχρονη διατήρηση του ενδιαφέροντος για την παθοφυσιολογία και τη θεραπευτική αντιμετώπιση που χαρακτήριζαν πάντοτε τον Harrison. Νέοι πίνακες έχουν προστεθεί, πολλές εικόνες σχεδιάστηκαν εκ νέου με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών, ενώ ο κατάλογος των νευροαπεικονιστικών ευρημάτων έχει εμπλουτιστεί. Στο τέλος του βιβλίου προστέθηκαν ερωτήσεις και απαντήσεις με στόχο την επισήμανση σημαντικών διδακτικών θεμάτων.
Οι διευθυντές έκδοσης αισθάνονται υποχρεωμένοι προς τους συγγραφείς του βιβλίου, που αποτελούν ομάδα ειδικών με διεθνή αναγνώριση και έχουν επιλέξει με αξιοθαύμαστο τρόπο από ένα τεράστιο σύνολο πληροφοριών τις βασικές αρχές που απαιτούνται για την κατανόηση και την αντιμετώπιση των συνήθως νευρολογικών προβλημάτων. Αισθανόμαστε επίσης υποχρεωμένοι προς την Dr. Elizabeth Robbins, που υπηρέτησε για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των δέκα ετών ως διευθυντής έκδοσης του κεφαλαίου για τη νευρολογία στο βιβλίο του Harrison. [...]

[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Περισσότερα
Συγγραφέας: Stephen L. Hauser
Εκδόσεις: Παρισιανου Α.Ε
Έτος: 2008
ISBN-13: 9789603945031
ISBN-10: 960394503X
Κατηγορίες: Νευρολογία
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 66,44 €
20,00 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή