Χειρουργική

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
69,73 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Eurobank
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ACS
Βύρωνας, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η πρώτη έκδοση αυτού του βιβλίου που έγινε πριν 5 χρόνια, μας έδωσε την ικανοποίηση ότι επέτυχε το σκοπό της δηλαδή να αποτελέσει εγχειρίδιο προσανατολισμένο στις ανάγκες του φοιτητή της ιατρικής, επαρκές και προσιτό στη μελέτη του. Η βεβαίωση ήλθε από τους ίδιους τους φοιτητές και τη σχετική απόδοσή τους. Προστέθηκε σ" αυτό το πολύ τιμητικό για εμάς γεγονός ότι το βιβλίο προτάθηκε και διανεμήθηκε στους φοιτητές σε όλες τις Ιατρικές Σχολές της χώρας πράγμα που δείχνει πως οι συνάδελφοι Μέλη ΔΕΠ των άλλων σχολών το θεώρησαν κατάλληλο για το σκοπό που γράφτηκε.

Η απόφαση για την ανανέωση του βιβλίου στα 5 χρόνια ήταν για να γίνουν οι έστω και λίγες αλλαγές που απαιτούνται από την εξέλιξη της Ιατρικής, να προστεθεί πιο πρόσφατη βιβλιογραφία, να γίνουν ορισμένες ανακατατάξεις των κεφαλαίων και τέλος κάποιος εκσυγχρονισμός της έκδοσης τεχνικά. Η προσπάθεια τούτη έγινε σε διάστημα λιγότερο του ενός χρόνου ώστε να διατηρείται η επικαιρότητα της επανέκδοσης.

Οι συγγραφείς της νέας έκδοσης είναι στην πλειοψηφία οι ίδιοι με τους προηγούμενους και εκφράζω εκ μέρους της κλινικής τις θερμές ευχαριστίες προς όλους. Νομίζουμε πως νιώθουν όλοι, στον ίδιο βαθμό, την ικανοποίηση που ανέφερα παραπάνω για την επιτυχία της αρχικής προσπάθειας.

Για τον συντονισμό της κοινής από όλους προσπάθειας υπήρξε καθοριστική η συμβολή του συναδέλφου Καθηγητή της Χειρουργικής στην κλινική μας κ. Ι. Βασιλείου που όπως και στην πρώτη έκδοση αφιέρωσε όσο χρόνο και επιμέλεια χρειάσθηκε.

Ο εκδοτικός οίκος ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε. με τον οποίο συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια έδειξε τη δέουσα προθυμία και επιμέλεια παρά τις δυσκολίες της τρέχουσας συγκυρίας. Γι" αυτό εκφράζω και πάλι τις ευχαριστίες μας. (Από τον πρόλογο της δεύτερης έκδοσης)

Περισσότερα
Τίτλος: Χειρουργική
Συγγραφέας: Βώρος Διονύσιος
Εκδόσεις: Παρισιανου Α.Ε.
Έτος: 2010
ISBN-13: 9789603947844
ISBN-10: 9603947849
Κατηγορίες: Χειρουργική
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 139,73 €
70,00 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή