ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Box Now + metabook έως 10/2. Μάθε περισσότερα

Ένας ηθοποιός δημιουργείται

Σαν καινούριο
Ολοκαίνουριο, αδιάβαστο, χωρίς κανένα σημάδι ή τσάκιση. Έχει μέχρι και το αυτοκόλλητο με το barcode και την τιμή. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
4,72 €
Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές στο δίκτυο της Box Now. Ισχύει για αγορές έως 10 Φεβ 2023
Μεταφορικά 0,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με Box Now + metabook και Χέρι με χέρι
Γαλάτσι, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ο Κονσταντίν Σεργκιέγεβιτς Αλεξέγιεφ (Στανισλάβσκι), ιδρυτής και διευθυντής, μαζί με τον Νεμίροβιτς-Νταντσένκο, του Θεάτρου Τέχνης της Μόσχας, έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους μεγάλους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και θεωρητικούς της θεατρικής τέχνης. Από την ίδρυση του Θεάτρου Τέχνης το 1898, ο Στανισλάβσκι επηρέασε ζωτικά και ριζικά το θέατρο στη Ρωσία, ενώ άσκησε μεγάλη επιρροή στο διεθνές θεατρικό δραματολόγιο, κυρίως μετά το θάνατό του.

Στο αναγνωρισμένο ως μεγάλη προσφορά στο θέατρο βιβλίο Ένας Ηθοποιός Δημιουργείται, ο Στανισλάβσκι περιγράφει την προετοιμασία του νέου ηθοποιού για τη ζωή του στο θέατρο και τον τρόπο που, βήμα-βήμα, καθοδηγείται στη δουλειά του. Εύκολα μπορεί να ξεχωρίσει κανείς κάτω από το φανταστικό όνομα του Τορτσόφ το μάστορα της Ρωσικής Σκηνής, καθώς και να διεισδύσει στο "Σύστημα" του μεγάλου δασκάλου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Το επάγγελμα του ηθοποιού αποτελεί μια λαμπρή καριέρα για εκείνους που του αφοσιώνονται και το κατανοούν και το βλέπουν στο φως της αλήθειας. Αν δεν το κάνει αυτό ένας ηθοποιός, θα του βγει σε κακό, γιατί θα τον καταντήσει ένα πλάσμα ανάπηρο. Αν το θέατρο δεν μπορεί να σας εξευγενίσει, να σας κάνει καλύτερους, τότε πρέπει να φύγετε από αυτό." (ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝ ΣΤΑΝΙΣΛΑΒΣΚΙ)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Konstantin Stanislavsky
Εκδόσεις: Γκόνης
Έτος: 1999
ISBN-13: 9789608527195
ISBN-10: 9608527198
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 12,72 €
8,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή