Σαν καινούριο
Eιναι μεταφρασμένο στα ελληνικά --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
57,25 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40 €
Πληρωμή με Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Χαλκιδα, Στερεά Ελλάδα
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο, Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ: μια Στρατηγική Προσέγγιση των διαπρεπών Καθηγητών W.D.Perreault Jr, J.P. Cannon και E.J. McCarthy, η μετάφραση του οποίου στην Ελληνική γλώσσα είναι η παρούσα έκδοση, είναι ένα από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα επιχειρηματικά βιβλία γιατί μέσα από τις σελίδες του οι αναγνώστες, ειδικοί ή μη ειδικοί στο Μάρκετινγκ, μπορούν όχι μόνο να κατανοήσουν τις βασικές αρχές του Μάρκετινγκ, αλλά και να τις εφαρμόσουν.

Η επιτυχία του συγκεκριμένου βιβλίου, το οποίο βρίσκεται στη 18η έκδοσή του, οφείλεται καταρχήν στο γεγονός ότι ήταν πρωτοπόρο στη χρήση της προσέγγισης των τεσσάρων "Ρ" (Προϊόν, Τιμή, Προβολή, Διάθεση) για την οργάνωση και περιγραφή της διοίκησης Μάρκετινγκ για τα εισαγωγικά μαθήματα Μάρκετινγκ καθώς ένας από τους συγγραφείς του, ο E.J. McCarthy, είναι ο «πατέρας» των τεσσάρων "Ρ". Επίσης, το συγκεκριμένο βιβλίο εστιάζει στο στρατηγικό σχεδιασμό και ενσωματώνει στα 21 κεφάλαιά του όλες τις σύγχρονες τάσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ των άλλων, τις

γρήγορα μεταβαλλόμενες παγκόσμιες αγορές, την εξάπλωση της χρήσης ψηφιακών μέσων από καταναλωτές και επιχειρήσεις και τις περιβαλλοντικές προκλήσεις. Τέλος, στα κεφάλαιά του ενσωματώνονται και τα ειδικά θέματα που συζητήσαμε προηγουμένως, όπως αξία πελάτη, Β2Β Μάρκετινγκ, τεχνολογία, Internet και ψηφιακός τρόπος ζωής, περιβάλλον και βιωσιμότητα κ.λπ.

Διδάσκοντας εδώ και πολλά χρόνια το μάθημα «Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ» σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, προλογίζω και καλωσορίζω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση την έκδοση στην Ελληνική γλώσσα του συγκεκριμένου βιβλίου.

Πιστεύω ότι η παρούσα έκδοση, που έγινε με την επιμέλεια του Ομότιμου Καθηγητή Μάρκετινγκ, κου Νικόλαου Παπαβασιλείου, έρχεται να εμπλουτίσει σημαντικά τη σχετική Ελληνική βιβλιογραφία και να συμβάλει στην εμπέδωση και εφαρμογή των βασικών αρχών του Μάρκετινγκ που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας στην παρούσα οικονομική συγκυρία. (Γεώργιος Ι. Αυλωνίτης, από τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης)

Περισσότερα
Τίτλος: Marketing
Συγγραφέας: William D. Perreault
Έτος: 2012
ISBN-13: 9789604891504
ISBN-10: 9604891502
Κατηγορίες: Marketing, Management
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 111,25 €
54,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή