ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Σαν καινούριο
Άριστη κατάσταση. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
50,10 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο Μακροοικονομική συνεχίζει να συνδυάζει με επιτυχία τη θεωρία και την εφαρμογή, με τη χρήση μελετών περιπτώσεων (case studies) και παραδείγματα από την πραγματική οικονομία, ανανεωμένα για την 4η έκδοση, ώστε να επεξηγήσει τα βασικά σημεία και να προηγηθεί από το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που βιώνουμε σήμερα. Αυτό το σχολαστικό και ολοκληρωμένο εγχειρίδιο προσφέρει μια πραγματικά Ευρωπαϊκή και παγκόσμια ιδανική οπτική για σπουδαστές προηγμένης και εφαρμοσμένης μακροοικονομικής.

Ο Manfred Gartner παρουσιάζει τη μακροοικονομική ως μια εφαρμοσμένη επιστήμη, σχεδιασμένη ώστε να βελτιώσει την κατανόησή μας για τρέχοντα και παρελθόντα θέματα πολιτικής

Ένας μοναδικός συνδυασμός ζητημάτων θεωρίας, ανάλυσης και πολιτικής ταξιδεύει τους σπουδαστές από τα βασικά μακροοικονομικά ζητήματα στα θέματα αιχμής της τρέχουσας έρευνας. Περιλαμβάνει λεπτομερείς (ή λεπτομερή) μελέτες περίπτωσης (ή case studies) που αφορούν καίρια ζητήματα πολιτικής, με τη χρήση ενός πλούτου οικονομικών δεδομένων.

Νέα Στοιχεία σε αυτή την Έκδοση:

-Κεφάλαιο για τις οικονομικές κρίσεις, αναδεικνύοντας την χρηματοπιστωτική κρίση και την κρίση χρέους.

-Υλικό για την ποσοτική χαλάρωση, τις "φούσκες, τις πολλαπλές ισορροπίες και τις αυτο-επιβεβαιούμενες (ή αυτο-εκπληρούμενες) προφητείες, τους οίκους αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας, τη διαχείριση του χρέους και τη λιτότητα.

-Νέες μελέτες περίπτωσης, καθώς και εμπειρικά διαγράμματα και πίνακες.

-Ιστότοπους για διαδικτυακό υλικό που συνδέονται με τα βασικά σημεία του κάθε κεφαλαίου, στο τέλος του κεφαλαίου.

-Ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης, road map, λεξιλόγιο και λοιπό υλικό, διαθέσιμο και από κινητά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Manfred Gartner
Εκδόσεις: Broken Hill Publishers Ltd
Έτος: 2016
ISBN-13: 9789963258598
ISBN-10: 996325859X
Κατηγορίες: Οικονομικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 80,10 €
30,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή