ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Θαύμα στο Μανχάταν

Σαν καινούριο
Μέσα στην ζελατίνα του --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 55 € με Γενική Ταχυδρομική
Μεταφορικά 1,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και PayPal
Παράδοση με Box Now + metabook, Γενική Ταχυδρομική και Χέρι με χέρι
Μεσσηνη, Πελοπόννησος
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Αυτά τα Χριστούγεννα, η κυρία Μίρακλ έχει αναλάβει υπηρεσία ως πωλήτρια στο τμήμα με τα παιχνίδια του Φίνλι’ς, του τελευταίου πολυκαταστήματος στη Νέα Υόρκη που εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένεια που το ίδρυσε. Και το αφεντικό της δεν είναι άλλος από τον Τζέικ Φίνλι, το γιο του ιδιοκτήτη.

Για τον Τζέικ είχε μπει τέλος στη γιορταστική ατμόσφαιρα, στα πολύχρωμα πακέτα και στα στολισμένα δέντρα χρόνια πριν, όταν, την Παραμονή των Χριστουγέννων, η οικογένειά του χτυπήθηκε από μια τραγωδία. Τώρα, τα Χριστούγεννα σήμαιναν ένα μόνο πράγμα για εκείνον: κέρδος. Γιατί χρειάζονταν ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα για να επιβιώσει η επιχείρησή τους.

Αλλά και η Χόλι Λάρσον χρειαζόταν ένα θαύμα. Ήθελε να χαρίσει στον οκτάχρονο ανιψιό της τον Γκέιμπ αλησμόνητες γιορτές. Ο χήρος αδερφός της υπηρετούσε στο Αφγανιστάν και δεν θα επέστρεφε σπίτι για τα Χριστούγεννα, αλλά τουλάχιστον η Χόλι θα μπορούσε να χαρίσει στον Γκέιμπ το ρομπότ που είχε δει στο Φίνλι’ς, το μόνο δώρο που λαχταρούσε ο μικρός. Φτάνει να κατάφερνε να βρει έναν τρόπο να το πληρώσει…

Ευτυχώς που υπήρχε η κυρία Μίρακλ για να αναλάβει δράση! Γιατί, πέρα από τα παιδιά, της άρεσε να βοηθάει και τους μεγάλους –να κάνει ακόμα και προξενιά!

Αυτά τα Χριστούγεννα θα ήταν διαφορετικά. Για όλους.

Περιλαμβάνεται και η ιστορία ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ

Περισσότερα
Συγγραφέας: Debbie Macomber
Έτος: 2016
ISBN-13: 9789606206986
ISBN-10: 960620698X
10,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή