Λειτουργία υποδοχής

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
6,27 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με PayPal και Eurobank
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αιγάλεω, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αλλά και σε κάθε άλλης μορφής τουριστικό κατάλυμα, η οργανωτική δομή και η αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος υποδοχής τους έχει αναδειχθεί σε κύριο και καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας.

Η αποδοτική οργάνωση της διάθεσης των προσφερομένων υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την άψογη συμπεριφορά του στελεχιακού δυναμικού της υποδοχής, αποτελούν το σημαντικότερο περιτύλιγμα του προϊόντος που παρέχουν οι τουριστικές επιχειρήσεις διαμονής. Η παραδοσιακή μορφή οργάνωσης της υποδοχής βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή μετεξέλιξής της, με στόχο την προσαρμογή της στις σύγχρονες τεχνολογικές ανάγκες και στις νέες αντιλήψεις και επιθυμίες της πελατείας.

Ο έντονος ανταγωνισμός, οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και η εισβολή της ηλεκτρονικής τεχνολογίας στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας είναι μερικοί από τους λόγους που αναγκάζουν τους ξενοδόχους να εκσυγχρονίσουν τα τμήματα υποδοχής, ώστε να εναρμονιστούν και να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα της ζήτησης.

Η μαγεία που είχαν τα ταξίδια στις προηγούμενες δεκαετίες, έχει παρέλθει οριστικά. Το μοντέλο του τουρίστα που προγραμμάτιζε τις ετήσιες καλοκαιρινές διακοπές του από την αρχή του έτους, συγκεντρώνοντας πληροφορίες και διαφημιστικά φυλλάδια για τον τόπο προορισμού του, τείνει να εξαλειφθεί στις μέρες μας. Ο παλιός ρομαντισμός που είχε κάποτε ένα ταξίδι, με τον μακροχρόνιο σχεδιασμό του και την προσμονή της εξερεύνησης του άγνωστου, μπορεί να χάνεται μαζί με την χιλιετία που φεύγει, όμως η γοητεία και το μυστήριο που τα ταξίδια προσφέρουν παραμένουν ακόμα ζωντανά σε κάθε τουρίστα.

Σήμερα παρέχονται ευκαιρίες για ταξίδια σε εκατομμύρια ανθρώπους, πολύ συχνότερα από ό,τι πριν μερικά χρόνια, οι οποίοι μπορούν εύκολα και σύντομα να έχουν ένα πλήθος πληροφοριών για κάθε περιοχή του πλανήτη, ενώ εξίσου εύκολα μπορούν να την επισκεφτούν. Η τηλεόραση, τα διεθνή κέντρα πληροφοριών, το διαδίκτυο του Internet, τα σύγχρονα αεροπλάνα και πλοία, καθώς και οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι, διατίθενται στην υπηρεσία του τουρίστα, μέσα σε μια ανταγωνιστική αγορά που μειώνει το κόστος μετακίνησης και διαμονής. [...] (Από τον πρόλογο της συγγραφέως)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Άννα Ντόντη
Εκδόσεις: Ιδιωτική Έκδοση
Έτος: 2003
ISBN-13: 9789609071208
ISBN-10: 9609071201
Κατηγορίες: Management, Οικονομικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 13,27 €
7,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή