ΒΟΤΑΝΙΚΗ

Σαν καινούριο
Δεν έχει ανοιχτεί. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
60,00 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Visa, Mastercard και Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Πειραιάς, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο Βοτανική. Εισαγωγή στη βιολογία των φυτών, 7η Αμερικανική και 1η Ελληνική έκδοση, θέτει τις βάσεις για την μελέτη της επιστήμης των φυτών. Αυτή η έκδοση πρωτοπορεί σε διάφορα επίπεδα με νέα δεδομένα και πρόσφατο υλικό για τη μοριακή βιολογία και τη βιοτεχνολογία των φυτών, όπως και για την πιο πρόσφατη ταξινομική και τη φυλογένεση των φυτών, ώστε να μαθαίνουν άμεσα οι φοιτήτριες και οι φοιτητές τις πρόσφατες ανακαλύψεις, την καινοτομία και την αιχμή της Βοτανικής έρευνας.

Ο συγγραφέας Δρ James D. Mauseth υφαίνει προσεκτικά τα θέματα της οικολογίας, της εξέλιξης και των επιπτώσεων της ανθρώπινης συμπεριφοράς σε άλλα έμβια είδη και στο περιβάλλον, σε κάθε κεφάλαιο, με σκοπό να διδάξει τις/τους φοιτήτριες/φοιτητές θέματα γενικά, γύρω από τη ζωή. Αν και τα βασικά στοιχεία που παραθέτει αφορούν στη ζωή των φυτών, ωστόσο πολλά είναι συνυφασμένα με τις γενικές αρχές της Βιολογίας. Τα νέα Παραθέματα με τον γενικό υπότιτλο "Αφορμή για περισσότερες σκέψεις" διδάσκουν τις φοιτήτριες και τους φοιτητές πώς να σκέφτονται κριτικά και λογικά, ώστε, μετά το τέλος του μαθήματος, να αποκτήσουν τη διάθεση και την περιέργεια για να συνεχίσουν να μαθαίνουν από μόνες/μόνοι τους.

Βασικά χαρακτηριστικά της παρούσας έκδοσης:

- Αφορμή για περισσότερες σκέψεις. Πρόκειται για έναν νέο τύπο Παραθέματος που καλύπτει θέματα σχετικά με τη λήψη αποφάσεων (εφόσον εκτιμηθούν τα διάφορα αποδεικτικά στοιχεία), τον σχεδιασμό πειραμάτων, την απλουστευμένη αλλά και την ολιστική σκέψη ή αντίληψη.

- Φυτά και Άνθρωποι. Σε αυτά τα κείμενα τονίζονται οι αλληλεπιδράσεις των φυτών με τους ανθρώπους, όπως και οι ομοιότητες και οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά τους.

- Ανατομία και Φυσιολογία. Η αφήγηση για τα φυτά συνδέει επιδέξια τη δομή με τη λειτουργία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Τίτλος: ΒΟΤΑΝΙΚΗ
Συγγραφέας: James D. Mauseth
Εκδόσεις: Broken Hill Publishers Ltd
Έτος: 2021
ISBN-13: 9789925575060
ISBN-10: 9925575060
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 120,00 €
60,00 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή