ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ

Σαν καινούριο
Καταγραφή σημειώσεων πάνω στο βιβλίο μέχρι 14η σελίδα --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
5,04 €
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ηράκλειο, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Πλήρως ικανοποιημένος από την υποδοχή που επιφυλάχθηκε σε αυτό το έργο μου, έχοντας σαν ένδειξη το γεγονός ότι η τρίτη έκδοση εξαντλήθηκε σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, αποφάσισα να διευρύνω τα μαθήματα στην τέταρτη έκδοση και να μεταθέτω ορισμένα από εκείνα που προϋπήρχαν, τα οποία, προφανώς, δεν ήταν στη σωστή σειρά. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα καλύτερη πρόοδο κατά τη μελέτη, αποφεύγοντας ορισμένες περιττές δυσκολίες.

Για τα δεκατρία νέα μαθήματα που προσθέτω, προηγούνται, σχεδόν για όλα, συμβουλές σχετικά με την εκτέλεσή τους, πράγμα που, χωρίς αμφιβολία θα σταθεί χρήσιμο τόσο για τον δάσκαλο, ο οποίος θα αποφύγει τον κόπο να επαναλάβει προηγούμενες παρατηρήσεις, όσο και για το μαθητή ο οποίος θα τις θυμάται ευκολότερα. Ευκαιρία για αυτές ης παρατηρήσεις παρουσιάστηκε στην έκδοση των ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ», «ΤΡΙΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ», «ΤΕΤΑΡΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ», «ΠΕΜΠΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ» και «ΕΚΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ» που έχω ήδη εκδόσει.

Μερικές φορές ίσως φανεί πως επιμένω πολύ σε ορισμένες υπομνήσεις, όμως αυτό είναι αποτέλεσμα της πείρας που απέκτησα στα σαράντα τέσσερα χρόνια που διδάσκω. Είμαι πεπεισμένος πως οι συμβουλές δεν είναι ποτέ αρκετές για το μαθητή, ιδιαίτερα όταν αρχίζει τις σπουδές του.

Ελπίζω λοιπόν πως αυτή η νέα έκδοση, για την οποία εργάσθηκα προσωπικά με μεγάλη αφοσίωση, θα ικανοποιήσει τόσο τους καθηγητές όσο και τους μαθητές, τους οποίους ευχαριστώ για την υποδοχή που επιφύλαξαν στη μέθοδό μου. (Julio S. Sagreras, από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Julio S. Sagreras
Εκδόσεις: ΝΑΚΑΣ
Έτος: 1991
Κατηγορίες: Παρτιτούρες
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 11,04 €
6,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή