ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Στους σκοτεινούς δρόμους του Κόλντγουελ της Νέας Υόρκης, μια μυστική αδελφότητα έξι αντρών πολεμά κάθε νύχτα ενάντια σ" αυτούς που θέλουν να εξοντώσουν το γένος τους. Έξι δεινοί πολεμιστές... έξι βαμπίρ.

Από όλα τα μέλη της Αδελφότητας του Μαύρου Στιλέτου, ο Ρέιτζ είναι ο πιο γοητευτικός, ένας δεινός μαχητής που ξεχωρίζει για τα έντονα πάθη του. Μέσα του, όμως, σιγοκαίει μια αρχαία κατάρα, ικανή να απελευθερώσει τη σκοτεινή του πλευρά και να κάνει κακό σε όλους όσοι βρίσκονται γύρω του...

Αισιόδοξη και γεννημένη αγωνίστρια, η Μέρι Λους πασχίζει να βγει νικήτρια από τη μάχη με τον καρκίνο. Από ένα παιχνίδι της μοίρας η Μέρι γνωρίζει τον Ρέιτζ, που την ερωτεύεται παράφορα και της αποκαλύπτει ένα γοητευτικό κόσμο, γεμάτο σκοτεινά μυστικά αλλά και πρωτόγνωρους κινδύνους. Σύντομα η Μέρι και ο Ρέιτζ θα ανακαλύψουν πόσο λεπτά είναι τα όρια που χωρίζουν την απόλυτη ευτυχία από την ολοκληρωτική καταστροφή...

Η J. R. Ward υπογράφει ακόμα ένα αυτοτελές μυθιστόρημα της σειράς "Η Αδελφότητα του Μαύρου Στιλέτου", που κατέκτησε τις καρδιές εκατομμυρίων αναγνωστών παγκοσμίως. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Τρομακτικά εθιστικό". (Publishers Weekly)

"Μια συγκλονιστική εμπειρία". (Booklist)

Περισσότερα
Συγγραφέας: R. J. Ward
Εκδόσεις: Anubis
Έτος: 2012
ISBN-13: 9789604975518
ISBN-10: 960497551X
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
7,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή