ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
2,00 €
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Πρέβεζα, Ήπειρος
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για την ηγεσία και τους ενεργούς πολίτες της Ελληνικής υπαίθρου. Βέβαια να το διευκρινίσουμε από την αρχή. Δεν γράφτηκε για όλους. Γράφτηκε για αυτούς που έχουν τη φιλοδοξία να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο διάβα τους από τα Δημοτικά, Συνεταιριστικά, Νομαρχιακά, και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου τους. Δεν γράφτηκε για ανθρώπους διαχειριστές που θέλουν να διαχειριστούν και να καλυτερέψουν λίγο την μιζέρια του τόπου τους. Γράφτηκε για ανθρώπους οραματιστές που πιστεύουν στη συμβολή των πολιτών στην καλυτέρευση των όρων εργασίας και διαβίωσης των ανθρώπων της ελληνικής υπαίθρου.

Αν λοιπόν φιλοδοξείτε να γίνετε διαχειριστής, ή από την πρώτη κιόλας θητεία σας αποκτήσατε την ισχυρή πεποίθηση ότι τα ξέρετε όλα, σταματήστε να διαβάζετε. Αυτό το βιβλίο δεν είναι για σας.

Το βιβλίο δεν ακολουθεί τα πρότυπα ενός βιβλίου μαγειρικής δίνοντας ακριβείς οδηγίες τις οποίες οι αναγνώστες οφείλουν να ακολουθούν κατά γράμμα.

Αντιθέτως σκοπεύει να διεγείρει τη δημιουργική σκέψη όλων των ανθρώπων που διεκδικούν δημόσιες θέσεις και να τους εμφυσήσει μια άλλη αντίληψη για τα θέματα της ανάπτυξης της Ελληνικής υπαίθρου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Εκδόσεις: ΙΔΙΩΤΙΚΗ
Έτος: 2014
Κατηγορίες: Πολιτική
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 12,00 €
10,00 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή