Νοσηλευτικές θεωρίες

Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
26,75 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Visa, Mastercard, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, Speedex, ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ Courier και Χέρι με χέρι στο χώρο σας
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Από την εποχή που η Florence Nightingale διατύπωσε την ιδρυτική φιλοσοφία της Νοσηλευτικής επιστήμης μέχρι σήμερα, διατυπώθηκαν πολλές θεωρίες, διαφορετικές προσεγγίσεις και διασαφηνίσεις προηγούμενων προτάσεων όσον αφορά στη Νοσηλευτική.

Το παρόν σύγγραμμα δίνει μια συνολική και εμπεριστατωμένη εποπτεία των νοσηλευτικών θεωριών, αποσκοπώντας τόσο στη θεωρητική τεκμηρίωση βασικών νοσηλευτικών εννοιών, όσο και στην ανάδυση μιας συγκροτημένης θεωρητικής βάσης στην οποία θεμελιώνεται η νοσηλευτική πρακτική.

Το βιβλίο απευθύνεται σε σπουδαστές της Νοσηλευτικής αλλά και σε επαγγελματίες νοσηλευτές, και προτείνει το θεωρητικό υπόβαθρο της επιστήμης τους που προέκυψε μέσα από τις ανάγκες της εκάστοτε εποχής και εμπλουτίστηκε από σύγχρονες βιβλιογραφικές προτάσεις και, ασφαλώς, από την καθαυτή κλινική πρακτική.

Περισσότερα
Συγγραφείς: M. McEwen - E. M. Wills
Έτος: 2013
ISBN-13: 9789604521678
ISBN-10: 9604521675
Κατηγορίες: Νοσηλευτική
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 53,75 €
27,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή