Εισαγωγή στη βιοχημεία - Γ' έκδοση

Καλή κατάσταση
Σε λίγες σελίδες έχει μερικες σημειώσεις --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Όπως οι προηγούμενες εκδόσεις τον βιβλίου αυτού έτσι και η 3η έκδοσή του στοχεύει στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών τον γνωστικού αντικείμενου της επιστήμης Βιοχημείας και απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που οι σπουδές τους σχετίζονται άμεσα η έμμεσα με τις Βιολογικές επιστήμες.

Κατά τη συγγραφή, διερευνώντας το αχανές πεδίο της επιστήμης αυτής και αναζητώντας τις σύγχρονες και τεκμηριωμένες πειραματικά βιοχημικές γνώσεις σε εκατοντάδες ερευνητικά άρθρα και άρθρα επισκόπησης, σε πληθώρα διαδικτυακών τόπων και σε εξειδικευμένα βιβλία, προσπάθησα να συμπεριλάβω στην ύλη, ίσως με πολλές ελλείψεις, μόνον εκείνες που αναδεικνύουν το κοινό βιοχημικό πλαίσιο, τις κοινές αρχές και κανόνες, της οργάνωσης και της λειτουργίας όλων των οργανισμών του πλανήτη μας ανεξάρτητα από τη μορφή τους. Άλλωστε η αναμφισβήτητη διαπίστωση της ύπαρξης αυτού του κοινού πλαισίου με τις συνεχείς ερευνητικές προσπάθειες αποσαφήνισης της ταυτότητάς του, των λεπτομερειών του και των παραφυάδων του αποτελεί τη θεμελιώδη και αναντικατάστατη συνεισφορά της Βιοχημείας στην ανθρώπινη σκέψη. Με τη γνώση της Βιοχημείας οι ποικίλες φυσιολογικές λειτουργίες των οργανισμών αποκτούν νόημα, εντάσσονται στο ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης τους και μπορούν να τροποποιηθούν στην επιθυμητή κατεύθυνση. [...]

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Περισσότερα
Εκδόσεις: University Studio Press
Έτος: 2007
ISBN-13: 9789601216249
ISBN-10: 9601216243
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
25,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή