Πού πήγε;

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
3,36 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Eurobank και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Πάνε τρία χρόνια από το τραγικό ατύχημα.

Τρία χρόνια από τότε που η Μία χάθηκε για πάντα από τη ζωή του Άνταμ.

Τώρα ζουν σε διαφορετικούς κόσμους.

Η Μία είναι ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο της κλασικής μουσικής και ο Άνταμ ένας αληθινός ροκ σταρ, που η ζωή του γίνεται πρωτοσέλιδο στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και το κορίτσι του είναι διάσημη ηθοποιός.

Και τότε η τύχη τούς φέρνει ξανά κοντά για μία μόνο νύχτα.

Καθώς εξερευνούν την πόλη που έχει γίνει το "σπίτι" της Μία, ξαναθυμούνται το παρελθόν και ανοίγουν τις καρδιές τους στο μέλλον και ο ένας στον άλλο.

"Το βλέμμα μου επιστρέφει στη γη και ακριβώς αυτή τη στιγμή βλέπω τα μάτια εκείνης. Όχι όπως τα έβλεπα παλιά - πίσω από κάθε γωνία, πίσω από τα κλειστά μου βλέφαρα στο ξεκίνημα κάθε μέρας. Όχι όπως τα φανταζόμουν στα μάτια κάθε κοριτσιού που είχα κάτω από το κορμί μου. Όχι, αυτή τη φορά είναι στ’ αλήθεια τα μάτια της. Μια φωτογραφία της, όπου είναι ντυμένη στα μαύρα, με ένα τσέλο να ακουμπάει στον ώμο της σαν κουρασμένο παιδί.

Έχει τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, από αυτούς τους κότσους που μοιάζουν απαραίτητοι για τις μουσικούς της κλασικής μουσικής. Έτσι τα έπιανε και για τα ρεσιτάλ και τις συναυλίες μουσικής δωματίου, αλλά με μικρές μπούκλες να πέφτουν στο πρόσωπό της, εξομαλύνοντας την αυστηρότητα του παρουσιαστικού της.

Σε τούτη τη φωτογραφία δεν υπάρχουν μπούκλες.

Κοιτάζω από πιο κοντά την πινακίδα. Η ΣΕΙΡΑ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΧΟΛ".

Περισσότερα
Τίτλος: Πού πήγε;
Συγγραφέας: Gayle Forman
Έτος: 2015
ISBN-13: 9789601429564
ISBN-10: 9601429565
Κατηγορίες: Μυθιστόρημα
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 11,36 €
8,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή