Μάνατζμεντ ολικής ποιότητας

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
15,60 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με PayPal, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με Γενική Ταχυδρομική Αντικαταβολή και Γενική Ταχυδρομική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το παρόν εγχειρίδιο προσφέρει την ύλη που απαιτείται για κάθε κύκλο μαθημάτων στο μάνατζμεντ ολικής ποιότητας (ΜΟΠ), τη διασφάλιση ποιότητας ή το μάνατζμεντ ποιότητας. Εξετάζει σφαιρικά και σε βάθος όλα τα σχετικά με την ποιότητα ζητήματα που απασχολούν τους οργανισμούς. Καλύπτει τους τομείς τόσο της μεταποίησης όσο και των υπηρεσιών, με ισορροπημένη παρουσίαση και των δύο. Στη διάρθρωσή του το βιβλίο αναλύει παράλληλα την ανάπτυξη της γενικής θεωρίας του μάνατζμεντ και εκείνης του ΜΟΠ, και προχωρεί εξετάζοντας σε βάθος τις 5 λειτουργίες του μάνατζμεντ ποιότητας σε οργανισμούς: προγραμματισμό, οργάνωση, ηγεσία, στελέχωση, έλεγχο. Τα χαρακτηριστικά του βιβλίου που αποσκοπούν στην εμπέδωση της ύλης από τους σπουδαστές περιλαμβάνουν: περιπτώσεις, προβλήματα, στόχους εκμάθησης και ερωτήσεις ανασκόπησης, ορισμούς και ένα γλωσσάρι ποιότητας πλήρως περιεκτική κάλυψη, που ξεκινάει από τις θεωρητικές έννοιες

-συμπεριλαμβανομένων όλων των σημαντικών συγγραφέων της ποιότητας- και προχωρεί στην εξέταση της πρακτικής εφαρμογής και των τεχνικών.

Προσφέρει ένα οικείο περιβάλλον εκμάθησης στους σπουδαστές, δεδομένου ότι ενσωματώνει στην ύλη του μάνατζμεντ ποιότητας όλες τις έννοιες που διδάσκονται στα μαθήματα του γενικού μάνατζμεντ.

(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Paul James
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Έτος: 1998
ISBN-13: 9789602093535
ISBN-10: 9602093536
Κατηγορίες: Management
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 23,60 €
8,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή