ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
30,00 €
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Νέα Σμύρνη, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο αυτό αποτελείται από τρεις ενότητες που έχουν ως σκοπό να καλύψουν ένα κενό στην ελληνική βιβλιογραφία προσφέροντας γνώσεις σε τρεις βασικές πτυχές της σύγχρονης χρηματοοικονομικής: το χρηματοπιστωτικό περιβάλλον, τις επενδύσεις και τη χρηματοοικονομική διοίκηση.

Μετά τη μελέτη του ανά χείρας βιβλίου, οι αναγνώστες, θα κατανοήσουν τα βασικά εργαλεία και τις θεμελιώδεις αρχές της χρηματοοικονομικής επιστήμης. Θα συνειδητοποιήσουν, επίσης, την άρρηκτη σχέση της καθημερινής ζωής με τη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος και θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται τα χρηματοοικονομικά γεγονότα σε βάθος, διαμορφώνοντας προσωπική άποψη και αντίληψη.

Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές των οικονομικών σχολών. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί από άτομα που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις στον τομέα της χρηματοοικονομικής είτε για το δικό τους όφελος, είτε ως εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις και οργανισμούς με κύρια δραστηριότητα τη διαχείριση των χρηματοοικονομικών προβλημάτων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Συγγραφείς: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ - Alina Xyz
Εκδόσεις: Broken Hill Publishers Ltd
Έτος: 2020
ISBN-13: 9789925576562
ISBN-10: 9925576563
Κατηγορίες: Management
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 90,00 €
60,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή