Η Αγκάθα στο Οριάν Εξπρές

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
3,78 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Προδοσίες και µυστικά σ’ ένα ταξίδι που άλλαξε τρεις ζωές για πάντα.

Σε µια προσπάθεια να ξεπεράσει το τραυµατικό της διαζύγιο µε τον Άρτσι Κρίστι, η Αγκάθα Κρίστι ταξιδεύει µε το Οριάν Εξπρές µε προορισµό τη Βαγδάτη. Σε αντίθεση, όµως, µε τον διάσηµο ήρωά της, τον Ηρακλή Πουαρό, δεν µπορεί να διευθετήσει µε τόση τάξη τα µυστήρια που συναντά σε αυτό το µοιραίο ταξίδι.

Η Αγκάθα δεν είναι η µόνη στο τρένο που έχει µυστικά. Οι δύο συνταξιδιώτισσές της έχουν κι εκείνες τα δικά τους βάρη. Ο γάµος της Κάθριν Κίλινγκ κατέληξε σε τραγωδία, σπρώχνοντάς τη σε µια δεύτερη σχέση βυθισµένη στο ψέµα. Η νιόπαντρη Νάνσι Νέλσον παραπαίει απεγνωσµένη καθώς προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι είναι έγκυος από άλλο άντρα.

Οι τρεις γυναίκες δεν αποκαλύπτουν το παρελθόν τους η µία στην άλλη. Καθώς όµως το τρένο κατευθύνεται προς τη Μέση Ανατολή, οι παράλληλες τροχιές των ζωών τους θα διασταυρωθούν µε απρόβλεπτες συνέπειες…

Ατµοσφαιρικές εικόνες, σασπένς και βαθύ συναίσθηµα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της συγκινητικής ιστορίας για τη δύναµη των µυστικών και τον αδελφικό δεσµό που αναπτύσσεται ανάµεσα στους ανθρώπους όταν µοιράζονται τον πόνο τους.

Περιπέτεια, µυστήριο και µια δόση ροµάντζου – ιδανικό ανάγνωσµα.

historicalnovelsociety.org

Ένα σαγηνευτικό ιστορικό µυθιστόρηµα.

www.thelitbuzz.com

Η Aγκάθα ένιωσε το µέσα της να διαλύεται σαν καµένο χαρτί. Ο Άρτσι είχε αθετήσει όλες αυτές τις υποσχέσεις µέσα σε λίγα χρόνια από τη στιγµή που τις είχε δώσει. Την είχε αγαπήσει µόνο στην αρχή της γνωριµίας τους, προτού επέµβει η ζωή και του χαλάσει την εξιδανικευµένη εικόνα για το πώς έπρεπε να είναι ο έγγαµος βίος. Αλλά, όταν τον χρειάστηκε, όταν ήταν έγκυος στη Ρόζαλιντ, φοβισµένη και ευάλωτη, όταν ο θάνατος της µητέρας της τη διέλυσε, εκείνος δεν στάθηκε στο πλάι της. Ούτε της έδειξε την αγάπη του ούτε την παρηγόρησε. Εξάλλου, ποτέ δεν την είχε προστατέψει: Πάντα αποζητούσε να τον προστατεύει εκείνη. Δεν άντεχε την αρρώστια των άλλων και τη δυστυχία τους, επειδή του διατάρασσαν την ισορροπία. Όσο για τα περί τιµής, κάθε ίχνος της εξαφανίστηκε όταν ερωτεύτηκε µιαν άλλη γυναίκα.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Lindsay Jayne Ashford
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Έτος: 2018
ISBN-13: 9786180315844
ISBN-10: 6180315841
Κατηγορίες: Μυστηρίου, Μυθολογία
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 8,78 €
5,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή