Προγραμματισμός σε UNIX

Σαν καινούριο
Καινούριο και αδιάβαστο --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
7,80 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40 €
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Ζωγράφου, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ο κλασικός οδηγός για προγραμματισμό σε UNIX πλήρως ενημερωμένος!

Ο προγραμματισμός εφαρμογών σε UNIX απαιτεί άριστη γνώση των υπηρεσιών συστήματος. Οι πάμπολλες συναρτήσεις (πάνω από 1.100 στις τρέχουσες προδιαγραφές του UNIX) σίγουρα τρομάζουν. Έτσι, εδώ και πολλά χρόνια, η πρώτη αμερικανική έκδοση του βιβλίου αποτελεί το σημείο αναφοράς των προγραμματιστών για τις σαφείς και εξειδικευμένες συμβουλές του σχετικά με την αξιόπιστη χρήση των βασικών λειτουργιών του συστήματος.

Από την εποχή της πρώτης έκδοσης του βιβλίου έχουν συντελεστεί πάρα πολλές αλλαγές στο περιβάλλον του UNIX. Σε αυτή τη δεύτερη έκδοση, ο Marc J. Rochkind, πρωτοπόρος του UNIX, καλύπτει διεξοδικά και τα παρακάτω:

- POSIX

- Solaris

- Linux®

- FreeBSD

- Darwin (o πυρήνας του λειτουργικού MacΤΜ OS X)

- Και περισσότερες από 200 νέες κλήσεις συστήματος.

Επίσης το βιβλίο:

- Καλύπτει τις κλήσεις συστήματος που θα χρειαστείτε στην πράξη -δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε μάταια με εκατοντάδες κλήσεις συστήματος που έχουν υλοποιηθεί ακατάλληλα, είναι ξεπερασμένες, και δεν χρησιμεύουν σε κανέναν!

- Περιλαμβάνει χιλιάδες γραμμές παραδειγμάτων κώδικα, μεταξύ άλλων ένα φυλλομετρητή και ένα διακομιστή Ιστού, μια εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων, και ένα κέλυφος με τις απαραίτητες δυνατότητες διοχέτευσης, ανακατεύθυνσης, και διεργασιών παρασκηνίου.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Marc J. Rochkind
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Έτος: 2007
ISBN-13: 9789604610846
ISBN-10: 9604610848
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 36,80 €
29,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή