ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Ο αυτοκράτορας του 'Οσεαν Παρκ

Πολύ καλή κατάσταση
Αδιάβαστο. Κιτρινισμένες σελίδες λόγω πολυκαιρίας. Μικρός λεκές από καφέ στο πάνω μέρος του βιβλίου (βλ. φωτογραφία). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30 € με ΕΛΤΑ
Πληρωμή με PayPal, Eurobank και Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Γενική Ταχυδρομική και Box Now + metabook
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ένα πολύπλευρο δικαστικό θρίλερ με ευρύτατες κοινωνικές προεκτάσεις. Η πλοκή του «Αυτοκράτορα του Όσεαν Παρκ» τοποθετείται σε δυο ευνοημένους κόσμους: στην αφρόκρεμα των μαύρων της Ανατολικής Ακτής και στον κλειστό κύκλο της νομικής σχολής ενός αριστοκρατικού πανεπιστημίου. Αφηγείται την ιστορία μιας πολυμελούς οικογένειας με διασυνδέσεις στο σκοτεινό κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος.

Ο αποκαλούμενος "αυτοκράτορας", δικαστής Όλιβερ Γκάρλαντ, πεθαίνει ξαφνικά. Λαμπρό νομικό μυαλό συντηρητικών τοποθετήσεων και άκρως αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, ο δικαστής Γκάρλαντ δημιούργησε περισσότερους εχθρούς παρά φίλους. Πριν από πολλά χρόνια, είχε ονομαστεί υποψήφιος για το Ανώτατο Δικαστήριο, αλλά η υποψηφιότητά του κατέρρευσε, όταν ξέσπασε σκάνδαλο γύρω από το όνομά του. Ο δικαστής Γκάρλαντ δεν ξεπέρασε ποτέ ούτε τον δημόσιο εξευτελισμό, ούτε την προσωπική του ήττα. [...]

Περισσότερα
Συγγραφέας: Stephen L. Carter
Εκδόσεις: Άγκυρα
Έτος: 2002
ISBN-13: 9789602349731
ISBN-10: 9602349735
Κατηγορίες: Μυστηρίου
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
10,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή