Αποτελεσματική διοίκηση χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών

Σαν καινούριο
Σαν καινούργιο χωρίς τσακίσματα, σημειώσεις και σκισίματα --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
24,70 €
Πληρωμή με Visa, Mastercard και PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Περιστέρι, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να παρουσιάσει για πρώτη φορά, σε παγκόσμιο επίπεδο, μια ολοκληρωμένη, συστηματική και επιστημονική προσέγγιση που καλύπτει όχι μόνο όλες τις προϊοντικές αποφάσεις στο πλαίσιο της διοίκησης του προϊοντικού χαρτοφυλακίου μιας επιχείρησης, αλλά και τις αντίστοιχες αποφάσεις που αφορούν το χώρο των υπηρεσιών.

Η συγγραφή του βιβλίου στηρίχθηκε αφ" ενός στις πλέον πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις που παρουσιάζονται στην παγκόσμια βιβλιογραφία και αφ" ετέρου στη μακροχρόνια ερευνητική, συμβουλευτική και διδακτική εμπειρία των συγγραφέων του βιβλίου σε θέματα διοίκησης χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ που έχουν συμπεριλάβει στα προγράμματα σπουδών τους το μάθημα της Πολιτικής Προϊόντος ή της Διοίκησης Προϊοντικού Χαρτοφυλακίου. Επίσης, απευθύνεται και στα στελέχη του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα που ασχολούνται στην καθημερινή επιχειρηματική ζωή με τη λήψη προϊοντικών αποφάσεων.

[...]

Περισσότερα
Εκδόσεις: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος: 2004
ISBN-13: 9789603515180
ISBN-10: 9603515183
Κατηγορίες: Marketing, Management, Οικονομικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 48,70 €
24,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή