Μικροοικονομική Θεωρία Ζήτησης - Παραγωγής - Κόστους (τόμος Β)

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
22,80 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 22 €
Πληρωμή με Eurobank
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Ξάνθη, Ανατολική Μακεδονία Και Θράκη
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το πλήρες και σύγχρονο αυτό βιβλίο καλύπτει ένα σημαντικό κενό στην υπάρχουσα βιβλιογραφία της Μικροοικονομικής ανάλυσης, καθώς στον συγκεκριμένο τόμο ενσωματώνωνται επιτυχώς με σαφή και κατανοητό τρόπο, οι πιο σύγχρονες απόψεις και μέθοδοι της Μικροοικονομικής Θεωρίας που, μεταξύ άλλων, συνδέονται με την τιμολογιακή πολιτική, την πολιτική ανταγωνισμού, τη ρυθμιστική πολιτική, τη θεωρία παιγνίων, και τα οικονομικά της πληροφόρησης. Οι συγγραφείς στο τόμο αυτό (όπως και στον τόμο Α) εμπλουτίζουν τα εξεταζόμενα θέματα με ποικιλία λυμένων ασκήσεων που βοηθούν στη περαιτέρω κατανόηση των θεμάτων που αναλύονται.

Τα πολλά παραδείγματα από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική οικονομική πραγματικότητα κάνουν το βιβλίο πιο φιλικό για τον αναγνώστη από όλα τα εγχειρίδια που είναι σε κυκλοφορία στην Ελλάδα.

Περισσότερα
Εκδόσεις: Σταμούλης Αντ.
Έτος: 2016
ISBN-13: 9789603519829
ISBN-10: 9603519820
Κατηγορίες: Οικονομικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 52,80 €
30,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή