ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Η μεταμόρφωση

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Μεταφορικά 1,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
Πληρωμή με PayPal, Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με Box Now + metabook, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Περιστέρι, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Τα έργα του Κάφκα κυνηγήθηκαν από τα ολοκληρωτικά καθεστώτα του 20ού αιώνα. Ρίχτηκαν στην πυρά και απαγορεύτηκαν στη ναζιστική Γερμανία, ως "βλαπτικά και ανεπιθύμητα"· στη Σοβιετική Ένωση, ως έργα συγγραφέα "επικίνδυνου και παρακμιακού"· στην πατρίδα του την Τσεχοσλοβακία, μετά τη σοβιετική εισβολή και μέχρι το 1989, ως έργα "δεξιού ρεβιζιονιστή". Η δε αριστουργηματική νουβέλα του "Η μεταμόρφωση" απαγορεύτηκε στη Σοβιετική Ένωση με την αιτιολογία ότι πρόκειται για κείμενο "καταθλιπτικό, παρακμιακό και ικανό να εμπνεύσει απελπισία".

Από τα πιο δημοφιλή, πολυμεταφρασμένα και πολυδιασκευασμένα για το θέατρο, την όπερα και τον κινηματογράφο κείμενα του Κάφκα, η "Μεταμόρφωση" συμπυκνώνει στις λίγες σελίδες της τα βασικά θέματα της καφκικής θεματολογίας: το παράλογο της ζωής, την αποσύνδεση του πνεύματος από το σώμα, την αποξένωση από το κοινωνικό περιβάλλον, τα όρια της συμπάθειας και της καλοσύνης, το άγχος του ανθρώπου μπροστά σε μια νέα ακατανόητη εποχή.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Franz Kafka
Εκδόσεις: Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε.
Έτος: 2013
ISBN-13: 9789605032852
ISBN-10: 9605032856
3,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή