ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα
Σαν καινούριο
Aθικτο και το εξώφυλλο και το εσωτερικό του. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35 € με ΕΛΤΑ
Μεταφορικά 1,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα και Eurobank
Παράδοση με Box Now + metabook, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Καλαμαριά, Κεντρική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το Business English απευθύνεται σε φοιτητές της τριτοβάθμιας και επαγγελματικής εκπαίδευσης, καθώς και σε εκείνους που έχουν ανάγκη επικοινωνίας στην  αγγλική γλώσσα στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Το βιβλίο προϋποθέτει πολύ μικρή προηγούμενη γνώση της γλώσσας, και διατηρώντας μια προσεκτική διαβάθμιση του υλικού, ενώ προχωράει γρήγορα μέσα από τις βασικές δομές της αγγλικής γλώσσας, περιλαμβάνει τις  περισσότερες από τις βασικές καταστάσεις της καθημερινότητας στους χώρους εργασίας. Με αυτή την έννοια, πρόκειται για ένα χρήσιμο εγχειρίδιο επανάληψης, ταχύρρυθμης εκμάθησης και απόκτησης γλωσσικών δεξιοτήτων, ικανών για την αντιμετώπιση αυτών των καταστάσεων.

Το βιβλίο αποτελείται από 18 ενότητες, κάθε μία από τις οποίες χωρίζεται σε τέσσερα αλληλένδετα τμήματα - Exploring Language, Developing Language, Practising Language and Language Game. Κάθε τμήμα επιτυγχάνει ένα συγκεκριμένο στόχο και έχει ένα συγκεκριμένο σημείο εστίασης.

  • To “Exploring Language”, ασχολείται με την παρουσίαση των γραμματικών δομών. Η παρουσίαση γίνεται στην ελληνική γλώσσα διότι το βιβλίο έχει σχεδιαστεί να είναι εξίσου χρήσιμο για χρήση σε αίθουσα διδασκαλίας αλλά και για ατομική μελέτη.
  • Το “Developing Language”, εισάγει το θέμα της κάθε ενότητας και αποσκοπεί στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων ανάγνωσης και γραφής καθώς και στην ενίσχυση του λεξιλόγίου. Ένας σημαντικός αριθμός ασκήσεων στοχεύει  στο να βοηθήσει τους σπουδαστές να διαβάζουν και να γράφουν αποτελεσματικά στα αγγλικά.
  • To “ Practising Language”, υπενθυμίζει, επαναλαμβάνει και εξασκεί τις δομές της γραμματικής. Το τμήμα αυτό βοηθά τους μαθητές στον έλεγχο  της κατανόησης των γραμματικών φαινομένων της αντίστοιχης ενότητας.
  • Τέλος, το “Language Game”  στο τέλος κάθε ενότητας, δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να απολαύσουν, να εξασκήσουν, να μάθουν και να βελτιώσουν τον τρόπο  σκέψης.

Περισσότερα
Τίτλος: Business English
Εκδόσεις: Δίσιγμα
Έτος: 2016
ISBN-13: 9789609495981
ISBN-10: 9609495982
Κατηγορίες: Εκμάθηση αγγλικών
22,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή