ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
30,10 €
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Πειραιάς, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η όγδοη αγγλική έκδοση του βιβλίου Διοίκηση Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων και Διαχείριση Κινδύνων των Saunders και Cornett ακολουθεί την ίδια καινοτομική προσέγγιση που αποτελούσε το σήμα κατατεθέν των προηγούμενων εκδόσεων που είχαν μεγάλη απήχηση μεταξύ των φοιτητών σε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Στην παρούσα έκδοση έχουν προστεθεί ειδικά χαρακτηριστικά και ρωμαλέα παιδαγωγικά συστήματα με στόχο την αλληλεπίδραση των φοιτητών και την υποβοήθησή τους στην αφομοίωση του υλικού.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

- Σε όλο το βιβλίο έχει προστεθεί μια συζήτηση όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα συνεχίζουν να ανακάμπτουν από την χρηματοπιστωτική κρίση. Σχεδόν κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει νέο υλικό που αφορά στον τρόπο με τον οποίο η χρηματοπιστωτική κρίση επηρέασε τη διαχείριση των κινδύνων που αντιμετωπίζουν τα ιδρύματα αυτά. Επίσης έχουν προστεθεί πλαίσια με τίτλο "Μετά την Κρίση" που έχουν στόχο να επισημάνουν σημαντικά γεγονότα.

- Έχουν προστεθεί κατάλληλα κεφάλαια με συζητήσεις για την Ευρωπαϊκή κρίση χρέους δεδομένου ότι αυτή επηρεάζει τον κίνδυνο και τις αποδόσεις των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

- Σε επιλεγμένα κεφάλαια έχουν ενσωματωθεί συνοπτικά παραδείγματα.

- Όπου χρειάστηκε έγινε αναβάθμιση των κυριότερων αλλαγών που προτάθηκαν για την ρύθμιση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Συγγραφείς: Anthony Saunders - Marcia Cornett-Millon
Εκδόσεις: Broken Hill Publishers Ltd
Έτος: 2017
ISBN-13: 9789963274383
ISBN-10: 9963274382
Κατηγορίες: Management, Οικονομικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 80,10 €
50,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή