ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
25,00 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Eurobank
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Courier
Ελευθεριο, Κεντρική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο "Εισαγωγή στον Τουρισμό: Αρχές και Πρακτικές" προετοιμάζει τους φοιτητές για έναν δυναμικό κόσμο ταχέως μεταβαλλόμενων πολιτικών και οικονομικών συνθηκών. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις αλλαγές, η νέα έκδοση συνεχίζει να πραγματεύεται καίρια ζητήματα στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Γράφτηκε από ακαδημαϊκούς με πλούσια εμπειρία και παρουσιάζει σφαιρικές και εμπεριστατωμένες απόψεις για τον τουριστικό κλάδο και τις τελευταίες τάσεις ανά τον κόσμο.

Παρέχει επικαιροποιημένο περιεχόμενο σχετικά με τη συμπεριφορά των καταναλωτών και τη ζήτηση για τουρισμό, εξετάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αυτές διαμορφώνονται ανάλογα με τον προορισμό και τις αλλαγές που έχουν επιφέρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα έξυπνα τηλέφωνα στον τρόπο κρατήσεων.

Επιπλέον, κάθε κεφάλαιο επικεντρώνεται στις σημαντικότερες πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί και συνοψίζει τις πιο σύγχρονες σκέψεις για το θέμα. Για παράδειγμα, το κεφάλαιο για τον τουρισμό, τις κρίσεις και τη διαχείριση καταστροφών παρουσιάζει τις νέες προσεγγίσεις στο θέμα, καθώς και καινοτόμους τρόπους μέτρησης του αντίκτυπου των τρομοκρατικών επιθέσεων στις αφίξεις τουριστών.

Είναι ένα φιλικό και προσιτό προς τους φοιτητές βιβλίο που παρουσιάζει τη θεωρία με νέα παραδείγματα μελετών περίπτωσης και απευθύνεται σε φοιτητές σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο που θέλουν να ενημερωθούν πλήρως για το θέμα του τουρισμού. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Εκδόσεις: Broken Hill Publishers Ltd
Έτος: 2018
ISBN-13: 9789925575558
ISBN-10: 9925575559
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 60,00 €
35,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή