Σαν καινούριο
Άθικτο. Φυσιολογική φθορά λόγω αποθήκευσης. Δεν περιέχει σημειώσεις ή μουτζούρες. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
33,00 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ασβεστοχωρι, Κεντρική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Tο εγχειρίδιο της Joyce Farrell παρέχει τα θεμέλια για την εκμάθηση των κατάλληλων τεχνικών αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού σε Java, καλύπτοντας τόσο βασικές έννοιες όσο και πιο προχωρημένα ζητήματα.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά του είναι ότι παρουσιάζει την ορολογία με σαφή και οικεία γλώσσα. Τα παραδείγματα προγραμμάτων είναι πραγματικά λειτουργικά και δεν απαιτούν προχωρημένο μαθηματικό υπόβαθρο.

Επιπλέον, σε κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνονται λειτουργικά προγράμματα τα οποία βοηθούν στον συνδυασμό της θεωρίας με την πρακτική εφαρμογή.

Στα παιδαγωγικά χαρακτηριστικά του βιβλίου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται:

Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ!: Σε κάθε κεφάλαιο, ασκήσεις που αναπτύσσονται βήμα προς βήμα βοηθούν τους σπουδαστές να δημιουργήσουν πολλά λειτουργικά προγράμματα τα οποία δίνουν έμφαση στη λογική που ακολουθεί ένας προγραμματιστής για την επιλογή των εντολών που θα χρησιμοποιήσει.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Αυτές οι συμβουλές παρέχουν επιπλέον πληροφορίες, για παράδειγμα μια εναλλακτική μέθοδο για την εκτέλεση κάποιας εργασίας, μια επιπλέον εξήγηση κάποιας έννοιας, πληροφορίες υπόβαθρου για μια τεχνική ή ένα κοινό σφάλμα.

ΔΥΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ: Μερικές σύντομες ερωτήσεις αποκαλύπτουν ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να γνωρίζουν οι αναγνώστες στο τέλος κάθε ενότητας κεφαλαίου. Οι ερωτήσεις περιέχουν τρεις προτάσεις που βασίζονται σε όσα αναφέρθηκαν στην προηγούμενη ενότητα του βιβλίου – οι δύο προτάσεις είναι σωστές και η μία λανθασμένη. Με αυτές τις ερωτήσεις, οι σπουδαστές λαμβάνουν άμεση ανατροφοδότηση ενώ διαβάζουν το βιβλίο.

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ: Αυτή η ενότητα στο τέλος κάθε κεφαλαίου συνοψίζει κοινά σφάλματα και παγίδες που ταλαιπωρούν νέους προγραμματιστές.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει μια λίστα με τους όρους που παρουσιάστηκαν σε αυτό. Η λίστα με τους σημαντικούς όρους παρέχει μια σύντομη ανασκόπηση των κυριότερων εννοιών του κεφαλαίου.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ: Μετά από κάθε κεφάλαιο ακολουθεί μια περίληψη που συνοψίζει τις έννοιες και τις τεχνικές προγραμματισμού που καλύφθηκαν σε αυτό.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που προσφέρονται για επανάληψη των θεμάτων του κεφαλαίου.

ΖΩΝΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ: Κάθε κεφάλαιο παρέχει μία ή περισσότερες ασκήσεις στις οποίες οι σπουδαστές μπορούν να δημιουργήσουν διαδραστικά παιχνίδια χρησιμοποιώντας τις τεχνικές προγραμματισμού που έχουν διδαχθεί μέχρι εκείνο το σημείο – στο βιβλίο παρουσιάζονται 70 προγράμματα παιχνιδιών. Τα παιχνίδια προσφέρουν διασκέδαση και η δημιουργία τους προσφέρει στους σπουδαστές τα απαραίτητα κίνητρα για την εκμάθηση των απαραίτητων τεχνικών προγραμματισμού.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: Κάθε κεφάλαιο περιέχει δύο προβλήματα που εξελίσσονται σε όλο το βιβλίο και συμβάλλουν στην κατανόηση των εννοιών που περιγράφει κάθε νέο κεφάλαιο.

ΓΛΩΣΣΑΡΙ: Αυτή η έκδοση περιέχει μια λίστα όλων των σημαντικών όρων που παρουσιάζονται το βιβλίο, κατά αλφαβητική σειρά, μαζί με τους ορισμούς τους.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: Στο βιβλίο περιλαμβάνονται χρήσιμα παραρτήματα για τη χρήση της πλατφόρμας της Java, την αναπαράσταση δεδομένων, τη μορφοποίηση εξόδου, την παραγωγή τυχαίων αριθμών και τη δημιουργία σχολίων Javadoc.

Περισσότερα
Τίτλος: JAVA
Συγγραφέας: Farrell Joyce
Εκδόσεις: Κριτική
Έτος: 2018
ISBN-13: 9789605862374
ISBN-10: 9605862379
Κατηγορίες: Προγραμματισμός
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 63,00 €
30,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή