Παθολογική χειρουργική νοσηλευτική

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
62,00 €
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αγία Παρασκευή, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Με την είσοδο του 21ου αιώνα, τα συστήματα υγείας και η νοσηλευτική, ως μέρος των συστημάτων αυτών, εισήλθαν σε μια νέα εποχή που χαρακτηρίζεται από προηγουμένως άγνωστες προκλήσεις. Με τη στροφή της φροντίδας υγείας από την αρρώστια στην υγεία και από την οξεία φροντίδα στο νοσοκομείο στις υπηρεσίες με βάση την κοινότητα, η νοσηλευτική και οι νοσηλευτές αντιμετωπίζουν την ανάγκη να απαντήσουν σε μεγάλες απαιτήσεις και αλλαγές. Έτσι, η εξέλιξη της νοσηλευτικής είναι συνεχής παράλληλα με τις μεγάλες αλλαγές στην κοινωνία, που επηρεάζουν την παροχή της φροντίδας υγείας, με αποτέλεσμα να τεθούν και υψηλότερα πρότυπα στη νοσηλευτική εκπαίδευση.

Οι αλλαγές στην παροχή της φροντίδας υγείας πιστεύεται ότι έγιναν σε απάντηση τριών κυρίων κοινωνικών τάσεων: έκρηξη της επιστημονικής γνώσης, αύξηση του κόστους των υπηρεσιών υγείας και αλλαγές στις ανάγκες των χρηστών των υπηρεσιών υγείας. Οι τάσεις αυτές αναδεικνύουν σύνθετα ζητήματα, τα οποία περιλαμβάνουν οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές, πολιτισμικές, εκπαιδευτικές και ηθικές διαστάσεις. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Susan C. Dewit
Έτος: 2009
ISBN-13: 9789603998037
ISBN-10: 9603998036
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 89,00 €
27,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή