Άνδρας με κόκκινο μανδύα

Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
7,44 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ACS
Λευκάδα, Ιόνια Νησιά
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το καλοκαίρι του 1885, τρεις Γάλλοι κατέφτασαν στο Λονδίνο για ψώνια. Ο ένας ήταν πρίγκιπας, ο άλλος ήταν κόμης και ο τρίτος ένας κοινός θνητός με ιταλικό όνομα, που πριν από τέσσερα χρόνια είχε απαθανατιστεί σε ένα από τα πιο σπουδαία πορτρέτα του Τζον Σίνγκερ Σάρτζεντ. Αυτός ο κοινός θνητός ήταν o Σάμιουελ Πότσι, γιατρός, πρωτοπόρος γυναικολόγος και ελεύθερο πνεύμα – ένας λογικός επιστήμονας με μια διαβόητα περίπλοκη προσωπική ζωή.

Ένα φρέσκο και πρωτότυπο πορτρέτο της Μπελ Επόκ –των ηρώων και των κακών της, των συγγραφέων της, των ζωγράφων και των στοχαστών της– και η ζωή ενός άντρα μπροστά από την εποχή του. Έξυπνο, αναπάντεχο και προσεκτικά ερευνημένο, το νέο βιβλίο του Τζούλιαν Μπαρνς φωτίζει τη γόνιμη και μακρόχρονη ανταλλαγή ιδεών ανάμεσα στη Βρετανία και τη Γαλλία και επιχειρηματολογεί πειστικά υπέρ της διατήρησης αυτής της ανταλλαγής.

Το βιβλίο περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Julian Barnes
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Έτος: 2020
ISBN-13: 9786180321937
ISBN-10: 6180321930
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 14,94 €
7,50 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή