Αρχές χρηματοοικονομικής λογιστικής

Καλή κατάσταση
Παράδοση εντός Αθηνών κατόπιν συνεννόησης ή παράδοση με μεταφορική εταιρεία με έξοδα παραλήπτη. Πληρωμη σε Εθνική Τράπεζα ή Eurobank ή τράπεζα Πειραιώς --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αθήνα, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

[...] Η πλειοψηφία των επιστημών σήμερα έχει δανειστεί ή και οικειοποιηθεί μεθοδολογικά εργαλεία από άλλες επιστήμες και κυρίως από τα μαθηματικά για να μπορέσει να εμβαθύνει στα ερωτήματα του επιστημονικού πεδίου που θεραπεύει. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι επιστήμες είναι υποτομείς άλλων επιστημονικών κλάδων ή στερούνται ποιοτικού περιεχομένου. Τα μεθοδολογικά εργαλεία υπάρχουν για να απαντούν με μεγαλύτερη ή μικρότερη ακρίβεια στα ερωτήματα, που θέτει η επιστημονική αγωνία των ερευνητών, κάθε επιστημονικής περιοχής. Με το σκεπτικό αυτό, η λογιστική μπορεί να οριστεί ως "η επιστήμη που ασχολείται με την παροχή χρηματοοικονομικών πληροφοριών, με σκοπό την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μία οικονομικής μονάδας".

Επομένως, θα πρέπει στη συνέχεια να εξεταστεί, πρώτον, η έννοια της οικονομικής μονάδας και πιο συγκεκριμένα η έννοια της λογιστικής μονάδας και δεύτερον, ο τρόπος απεικόνισης και ανάλυσης των συνεπειών των παραπάνω σχέσεων. [...]

Περισσότερα
Εκδόσεις: Rosili
Έτος: 2009
ISBN-13: 9789607745279
ISBN-10: 9607745272
Κατηγορίες: Οικονομικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
15,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή