Η ηθική του καπιταλισμού

Σαν καινούριο
Άθικτο. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Γενική Ταχυδρομική
Νέα Ιωνία, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

"Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται την ηθική αιτιολόγηση αυτών που ο φιλόσοφος Robert Nozick αποκάλεσε "καπιταλιστικές πράξεις μεταξύ συναινούντων ενηλίκων". Μιλάει για το σύστημα της συνεργατικής παραγωγής και της ελεύθερης ανταλλαγής που χαρακτηρίζεται από την επικράτηση τέτοιων πράξεων."

"Πόσο ανήθικο μπορεί να χαρακτηριστεί λοιπόν ένα σύστημα οικονομικών σχέσεων που παράγει ευημερία, εξελίσσει το ανθρώπινο πνεύμα, αναπτύσσει τον παγκόσμιο πολιτισμό;"

"Διαβάστε τα καλύτερα έργα που ασκούν κριτική στον καπιταλισμό της ελεύθερης αγοράς. Διαβάστε Marx. Διαβάστε Sombart. Διαβάστε Rawls. Διαβάστε Sandel. Κατανοήστε τους. Να είστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να πειστείτε από αυτούς. Σκεφτείτε τα όσα γράφουν. Αυτό που προσφέρει αυτό το βιβλίο είναι η άλλη πλευρά της αντιπαράθεσης, η πλευρά που σπάνια αναγνωρίζεται ακόμα και η ύπαρξή της.

Παλέψτε με τα επιχειρήματα που προσφέρουν τα δοκίμια αυτού του βιβλίου. Σκεφτείτε τα. Και μετά αποφασίστε για τον εαυτό σας."

Περισσότερα
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Έτος: 2014
ISBN-13: 9786188092525
ISBN-10: 6188092523
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
10,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή