ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Ο αιγυπτιολόγος

Καλή κατάσταση
Καλή κατάσταση χωρίς σημειώσεις. Η κάτω εξωτερική γωνία έχει λεκε λόγω του ότι βρισκόταν σε αποθήκη. --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Μεταφορικά 1,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με Box Now + metabook, ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική, Speedex, ACS, ΕΛΤΑ Courier Αντικαταβολή, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, Γενική Ταχυδρομική Αντικαταβολή, Speedex Αντικαταβολή, ACS Αντικαταβολή, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Ιωάννινα, Ήπειρος
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Αγγλία, Αίγυπτος, Αγγλία, Αυστραλία, Αμερική, 1918-1955. Ποια νοητή γραμμή συνδέει αυτούς τους προορισμούς μεταξύ τους; Τι σχέση μπορεί να έχει ένας αιγυπτιολόγος, που αφοσιώθηκε στην ανακάλυψη του τάφου του αμφισβητούμενου Αιγύπτιου βασιλιά Ατούμ-αμντού, με έναν άντρα που αποφάσισε, τριάντα χρόνια αργότερα, να ερευνήσει το παρελθόν της οικογένειάς του; Και πώς μια μυστηριώδης υπόθεση, που ξεκίνησε ως η παράξενη έρευνα για μια κληρονομιά, κατέληξε, εντελώς ξαφνικά, να αφορά έναν αγνοούμενο και ένα διπλό φονικό, του οποίου ο δράστης ακόμα διαφεύγει; Ένας παροπλισμένος ιδιωτικός ντετέκτιβ θα επιχειρήσει να ρίξει φως σε αυτά τα βασανιστικά ερωτήματα, ανατρέχοντας στη μεγαλύτερη ίσως αποστολή της καριέρας του. Κάτω από το μεγεθυντικό, αλλά, συχνά, παραμορφωτικό φακό της έρευνάς του ένας όγκος ετερόκλητων στοιχείων έρχεται στην επιφάνεια. Μέσα από ντοκουμέντα, χειρόγραφες επιστολές και προσωπικά ημερολόγια, οι χαρακτήρες και τα γεγονότα ζωντανεύουν. Το παρασκήνιο της ίντριγκας ξεδιπλώνεται. Τα μυστικά, πηγές ολέθριων συμφορών, αποκαλύπτονται. Το παρελθόν εναλλάσσεται με το παρόν, το ψέμα με την αλήθεια, οι αθώοι με τους ενόχους. Τελικά, τίποτε και κανένας δεν είναι αυτό που φαίνεται. Σταθερός παρονομαστής, ωστόσο, παραμένει μια επιθυμία παλιά, όσο και ο ίδιος ο χρόνος. . . Η κατάκτηση της αιώνιας ζωής, η δόξα, η αθανασία.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα
Συγγραφέας: Arthur Phillips
Εκδόσεις: Modern Times
Έτος: 2005
ISBN-13: 9789604411443
ISBN-10: 9604411446
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
5,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή