ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Απαγορεύονται τα μετρητά

Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση, άθικτο. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20 € με Box Now + metabook
Μεταφορικά 1,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Visa και Mastercard
Παράδοση με Box Now + metabook, Χέρι με χέρι, ACS και Γενική Ταχυδρομική
Ζωγράφου, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Όχι μόνο τα χαμηλά επίπεδα των επιτοκίων - μια συνεχιζόμενη φάση χωρίς προοπτική τέλους - αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για εσάς ως αποταμιευτή, αλλά, επίσης, και ο όλο και πιο μεγάλος περιορισμός του ρόλου των μετρητών. Στην Ιταλία και στην Γαλλία είναι ήδη πα­ράνομες οι πληρωμές με μετρητά άνω των 1.000 ευρώ και πολλές γερμανικές τράπεζες έχουν, εκτός από τα ημερήσια όρια, υιοθετήσει και εβδομαδιαία όρια. Σύμφωνα με την ΕΕ, πρέπει, ήδη από το 2018, να εφαρμοστούν συγκεκριμένα σχέδια για την οριστική κατάργηση των μετρητών. Ποιες βαριές συνέπειες θα είχε μια απαγόρευση των μετρη­τών και πώς εσείς ως αποταμιευτής μπορείτε να προστατευτείτε, σας το αποκαλύπτουν σε αυτό το βιβλίο οι συγγραφείς, Ulrich Horstmann και Gerald Mann, που είναι πολύ καλοί γνώστες αυτών των θεμάτων.

Όλες οι πληροφορίες, σχετικές με τα σενάρια και τις συνέπειες από την κατάργηση των μετρητών.

Το πρώτο βιβλίο, που σας ενημερώνει γι΄ αυτή τη νέα μορφή απαλλοτρίωσης, καθώς και για την πρόθεση του απόλυτου ελέγ­χου της προσωπικής σας ζωής.

Δύο έμπειροι και ειδικοί επί των χρηματοοικονομικών θεμάτων σας κοινοποιούν τις βαθιές τους γνώσεις.

«Η εικόνα μιας οικονομίας χωρίς χαρτονομίσματα, χωρίς με­τρητά, μας πωλείται με διαφορετικό τρόπο: Ποτέ πια ξανά φοροδιαφυ­γή, μαύρη εργασία ή εγκληματικότητα λόγω ναρκωτικών. Αν αυτά τα επιχειρήματα δεν είναι ένα μεγάλο άλλοθι, προκειμένου να επιτευχθεί η κατάργηση των μετρητών, τότε τι είναι; Μιλάμε εμείς σήμερα, ακόμα, για μια ουτοπία ή πρόκειται ήδη για μια πραγματικότητα;»

Περισσότερα
Συγγραφείς: Horstmann Ulrich - Mann Gerald
Εκδόσεις: Κάδμος
Έτος: 2016
ISBN-13: 9789605870362
ISBN-10: 9605870363
Κατηγορίες: Οικονομικά, Πολιτική
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
4,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή