ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Προφητείες μυστήρια και θρύλοι για τον ελληνισμό - Το μεγαλείο της Αγίας Σοφίας

Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20 € με Box Now + metabook
Μεταφορικά 1,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Visa και Mastercard
Παράδοση με Box Now + metabook, Χέρι με χέρι, ACS και Γενική Ταχυδρομική
Ζωγράφου, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Χρόνια ταραγμένα, ματωμένα, φοβερά… Η πατρίδα μας υποφέρει, χάνει εδάφη, χωριά και πόλεις… Οι αιώνες κυλούν και η Ελλάδα, μικρή σε έκταση πια, οφείλει να κοιτά μπροστά, με οδηγό πάντα την ιστορία της. Μια ιστορία γεμάτη και με προφητείες, μύθους και θρύλους. Σημαντική θέση είχε και πάντα θα έχει η Κωνσταντινούπολη και η Αγία Σοφία.

Σε αυτό το βιβλίο ζωντανεύουν μυστικά που αφορούν την Αγία Σοφία αλλά και τον απανταχού ελληνισμό. Μυστικά που οι γείτονες φοβούνται και τα οποία πηγάζουν από σοφά λόγια Ανθρώπων της Εκκλησίας μας, όπως του Μοναχού Παϊσίου, του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Γέροντα Ιλαρίωνα Αργκάτου κ.ά..

Κι αν τους θρύλους και τους μύθους με σχετική ευκολία μπορούμε να τους εντάξουμε στο χώρο των παραδόσεων, είναι βέβαιο ότι με τις προφητείες δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε έτσι, με αβίαστη και αβασάνιστη σκέψη.

Γιατί οι προφητείες, και τα μυστικά που αποκαλύπτουν, αφορούν καταστάσεις που ήδη έχουν δρομολογηθεί και τις βιώνουμε, ή που θα δρομολογηθούν και θα επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο την καθημερινή μας ζωή. Εκτός και αν οδηγό στη ζωή μας κάνουμε τη σύνεση, το λογισμό και το καλό του έθνους μας.

Περισσότερα
Συγγραφέας: Ιωάννης Παπαζήσης
Εκδόσεις: Κάδμος
Έτος: 2015
ISBN-13: 9789606851995
ISBN-10: 9606851990
Κατηγορίες: Λαογραφία
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
5,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή