ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Box Now + metabook έως 10/2. Μάθε περισσότερα

Φυγάδες

Σαν καινούριο
Δεν έχει διαβαστεί --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
10,98 €
Δωρεάν μεταφορικά για αποστολές στο δίκτυο της Box Now. Ισχύει για αγορές έως 10 Φεβ 2023
Μεταφορικά 0,90 € για όσα βιβλία αγοράσεις με Box Now + metabook
Παράδοση με Box Now + metabook, Γενική Ταχυδρομική, ACS Αντικαταβολή, ΕΛΤΑ Courier Αντικαταβολή, ACS, ΕΛΤΑ Courier και ΕΛΤΑ
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ο Τζακ και η Ζίνα, δύο νέοι που ζουν σε μια πόλη του Γιορκσάιρ, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Δεν ήταν κακό αυτό. Μόνο που η Ζίνα ήταν Πακιστανή, η οικογένειά της πιστοί Μουσουλμάνοι, και έπρεπε να παντρευτεί τον άντρα που της είχαν διαλέξει εκείνοι.

Η Ζίνα, όμως, διάλεξε τον Τζακ, που είναι λευκός και δεν είναι Μουσουλμάνος. Ήξερε ότι η οικογένειά της θα θυμώσει, αλλά ούτε αυτή ούτε ο Τζακ μπορούσαν να διανοηθούν τον τρομερό κίνδυνο που θα αντιμετώπιζαν. Γιατί η οικογένεια της Ζίνας προσέλαβε έναν ντέτεκτιβ για να τους βρει, αλλά και έναν κυνηγό επικηρυγμένων με έναν σκοπό: να τους σκοτώσει και τους δύο.

Έτσι άρχισαν να ζουν σαν φυγάδες. Η ιστορία τους, συγκινητική και σκληρή μαζί, είναι η μαρτυρία δύο νέων που δεν διέπραξαν κανένα έγκλημα πέρα από το να ερωτευτούν. Αποτελεί, ακόμα, ένα τρομερό κατηγορώ κατά μίας, υποτίθεται, πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας, η οποία επιτρέπει να συμβαίνουν τέτοιες βαρβαρότητες.

Περισσότερα
Τίτλος: Φυγάδες
Συγγραφείς: Briggs Jack - Briggs Zena
Εκδόσεις: Αλκυών
Έτος: 2007
ISBN-13: 9789603261377
ISBN-10: 9603261378
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 16,98 €
6,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή