Διοίκηση στρατηγικών σχέσεων

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
19,41 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ασβεστοχωρι, Κεντρική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

[...] Ο στόχος του ανά χείρας βιβλίου είναι να αποσαφηνίσει την ουσία της έννοιας των Πελατών Στρατηγικής Σημασίας. Επίσης, να παρουσιάσει τις αποτελεσματικές πρακτικές διοίκησης των σχέσεων με τους πελάτες αυτούς και επιπλέον, να αποτελέσει ένα πρακτικό και χρήσιμο εργαλείο για τον κάθε Key Account Manager (KAM).

Η αποτελεσματική Διοίκηση των Πελατών Στρατηγικής Σημασίας απαιτεί ο ΚΑΜ να προσεγγίζει με στρατηγική σκέψη το πελάτολόγιό του να υιοθετεί την προσέγγιση του πωλητή-συμβούλου, να κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία και να διαθέτει το απαραίτητο μείγμα δεξιοτήτων μάρκετινγκ και πωλήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, το βιβλίο παρουσιάζει ένα μεγάλο αριθμό πρακτικών εργαλείων που μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμα στον ΚΑΜ για να εντοπίσει ποιοι πελάτες εκπληρώνουν τις προϋποθέσεις ώστε να χαρακτηριστούν ως στρατηγικής σημασίας και να διαχειριστεί με τον πλέον αποτελεσματικό και ευέλικτο τρόπο τη συνεργασία μαζί τους.

[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Σπύρος Γούναρης
Εκδόσεις: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος: 2006
ISBN-13: 9789603516637
ISBN-10: 9603516635
Κατηγορίες: Management, Επιχειρήσεις
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 28,41 €
9,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή